Salted Fudge Brownie-Balls

Proteinbombade och krämiga chokladbollar perfekt till en klassisk fikastund! Och vem säger att man inte kan fika, men varför inte använda sig att ett alternativ som både är gott för smaklökar och kropp? Här kommer därför ett recept på ett par underbart goda chokladbollar med dessutom riktigt bra innehåll!

Skärmavbild 2018-08-11 kl. 17.00.51.png

Ingredienser, 11 styck:
1 pkt, 230g, avrunna kikärtor
1,5 skopa Kasein, Salted Fudge Brownie från JFsupplements
1/2 dl havregryn
1 msk flytande honung

Tillagning:
1. Skölj av kikärtorna väl från spadet i en sil och mixa dem sedan slätt i en bunke.
2. Blanda samman resterna ingredienser till en slät och len smet.
3. Rulla till 11 stycken jämnstora chokladbollar och lägg på en tallrik. Låt stå i kylen ca 30 min före servering och du får en fudgeliknande boll med smak av saltkola/choklad.
4. NJUT!

Skärmavbild 2018-08-11 kl. 17.00.57.png
Skärmavbild 2018-08-11 kl. 17.01.22.png
Skärmavbild 2018-08-11 kl. 17.01.04.png

Innehåll/per boll:
Protein: 4,9
Kolhydrater: 6,2
Fett: 0,8
Kcal: 56

Hoppas Ni tycker om dem lika mycket som vi!
Ta hand om Er och ha en härlig helg!

Starka kramar, J.