Äntligen efter ett långt uppehåll…är jag åter här igen.
Känns bra…..
Har rätt mycket att berätta om framtiden, jobb , skador, min framtida planer mm mm
Men vi startar upp med ett härligt glass tips så här i slutet utav sommaren.
För vem älskar inte glass??
Jag äter glass i stort sätt varje dag…..en LOHILA glass som är min absoluta favorit just nu.
Men mixtrar gärna så fort tid finns på egen hand i köket.
Vad sägs om att testa denna gamla klassiker. Receptet har jag fått utav min gamla goa vän Hannah Runsten. Tack Hannah för att du förgyllt många kvällar för mig.
1 port.
- 15 g naturella pekannötter
- 1 st digestivkex utan socker
- 100 g lätt kesella
- 100 g Milda minimalt 4 %
- 1/2 dl hermesetas sötningsströ
- 1 1/2 tsk vaniljsocker
Hacka o smula nötter och kex.
Vispa sedan samman alla ingredienser.
Häll glassen i en plastlåda m lock och lägg i frysen 3 timmar.
Ta ut glassen ett par gånger under denna tid och rör om.
Enjoy!!!!
Ha en fantastisk Måndag
Stor kram