Niklas Journal

Home Forums Dagböcker Niklas Journal

  • This topic is empty.
Viewing 15 posts - 226 through 240 (of 392 total)
  • Author
    Posts
  • #393580
    Jockepettersen wrote:
    När är bilden från? Ser mycket bättre ut än förr!

    Mars 2009

    aaxxeell wrote:
    Som sagt, ser mycket bättre ut nu(:

    Måste bara fråga, vad mäter klubborna?;D

    Ingen aning. Nu har jag varit inaktiv med träningen i ca 1 månad och bytt ut proteinshaken mot alkohol istället. Inte det optimalaste för muskeltillväxt men jag har lagt träningen åt sidan ett tag framöver :) Synd att jag inte mätte i början av Januari då jag kände mig i form.

    Liven wrote:
    Ordentligt deffad! Är bilden färsk eller ligger du i bulkande fas just nu?

    Jag ligger ej i bulkande fas och bilden är från Mars 2009. Idag tränar jag knappt – blir 2-3 gånger i veckan och då ganska oseriöst. Har tappat en del i vikt, säkert 4-5kg och har förlorat styrka i samma veva. Men det gör inget. Tar igen det i höst :) Nu lever jag livet och försöker hitta tillbaka till gamla rutiner.

    #393581
    Niklas Sjöö wrote:
    Mars 2009

    Ingen aning. Nu har jag varit inaktiv med träningen i ca 1 månad och bytt ut proteinshaken mot alkohol istället. Inte det optimalaste för muskeltillväxt men jag har lagt träningen åt sidan ett tag framöver :) Synd att jag inte mätte i början av Januari då jag kände mig i form.

    Jag ligger ej i bulkande fas och bilden är från Mars 2009. Idag tränar jag knappt – blir 2-3 gånger i veckan och då ganska oseriöst. Har tappat en del i vikt, säkert 4-5kg och har förlorat styrka i samma veva. Men det gör inget. Tar igen det i höst :) Nu lever jag livet och försöker hitta tillbaka till gamla rutiner.

    Helt rätt om det nu gör dig lyckligare. Träningen ska ju vara en del av livet, inte livet:up:

    #393582

    Hej alla! Jag tänkte bara skriva av mig lite nu när tiden finns. Jag tränar fortfarande men det blir på sin höjd 2-3 pass i veckan! Tränade bröst senast igår och jag (tro’t eller ej) settade på 70kg trots mina 5-6 förlorade kg’n. Riktigt skönt att jag inte förlorat min styrka… än :)

    Dagsfärsk bild på mig (snart syns rutorna igen)… Ikväll: Utgång! 8)

    #393583

    Funder på att återuppta journalen igen. Återkommer lite senare i eftermiddag med ett slutgiltigt beslut.

    På återseende :)

    #393584

    Jag har bestämt mig och kommer att återuppta mitt journal-skrivande. Fokus ligger på bilder, filmer och träningsrapporter.
    Kommer inte att skriva romaner eller uppsatser kring varje träningspass. Information om vikt, längd och styrka kommer lördag 24/7 (idag).
    Med det sagt tänkte jag snabbt visa upp min fredagskväll, efter jobbet.

    Fredagen 23/7
    Kom hem från jobbet, åt middag och dessert framför tvn. (bilder). Såg tolken och den får 4/5 i betyg – Bra film!

    #393585

    Kul att du är tillbaka i journalvärlden, Niklas!
    Som vanligt är dina matbilder to die for och du är, till skillnad från skadligt många, inte rädd för lite fett till maten. Hatten av!

    Givetvis kommer jag följa dig. ;)

    #393586
    Niklas Sjöö wrote:
    Jag har bestämt mig och kommer att återuppta mitt journal-skrivande. Fokus ligger på bilder, filmer och träningsrapporter.

    Alltid lika roligt att kika vad du hittar på för god mat á la byggarstyle. Inte helt fel att få en bild på en riktigt fin kebabrulle heller för den delen, haha.

    Kommer absolut följas!

    #393587

    Idag tränade jag bröst, flexade framför kameran, tillagade en lättare lunch och nu kollar jag på How I Met Your Mother. Återkommer med rapport om passet senare i eftermiddag.

    Lunch: Kvarg blandat med filmjölk, havrefras och frysta hallon. En skopa vaniljglass (awesome). Kycklingfilé med heinz vitlöksås.

    #393588

    Ja du Sjöö, som jag sagt innan så ger du mig enorm kraft att kämpa mig upp mer i vikt och fortsätta oxå bygga, du har gjort enorma framsteg och jag beundrar dig! Det vet du, önska jag kunde tacka dig på något annat sätt, typ bjuda dig på pizza/kebab :D

    #393589
    Rasmus Kjellberg wrote:
    Kul att du är tillbaka i journalvärlden, Niklas!
    Som vanligt är dina matbilder to die for och du är, till skillnad från skadligt många, inte rädd för lite fett till maten. Hatten av!

    Givetvis kommer jag följa dig. ;)

    Haha, tack så mycket Ralle :) Jag följer givetvis dig och din resa fast är väldigt dålig på att kommentera.

    nible wrote:
    Alltid lika roligt att kika vad du hittar på för god mat á la byggarstyle. Inte helt fel att få en bild på en riktigt fin kebabrulle heller för den delen, haha.

    Kommer absolut följas!

    Regular food, just egular food. Kanske är det synd att jag älskar skräpmat/snabbmat (tolka bäst ni vill) men det har gett mig resultat och jag undrar om ”byggarmat á torr kyckling med ris” hade gjort någon skillnad.

    LyftarBruden wrote:
    Ja du Sjöö, som jag sagt innan så ger du mig enorm kraft att kämpa mig upp mer i vikt och fortsätta oxå bygga, du har gjort enorma framsteg och jag beundrar dig! Det vet du, önska jag kunde tacka dig på något annat sätt, typ bjuda dig på pizza/kebab :D

    Härligt Sara, det är otroligt kul att inspirera andra när man självt haft det tungt en gång i tiden, och du har dessutom gjort stora framsteg hittills!

    Haha, en pizza räcker!

    #393590
    Flessa wrote:
    Håller med ovanstående talare, fyfan vad skoj, Niklas!

    Ser även riktigt bra ut på bilden med shakern i handen måste jag säga. :up:

    Tack tack, nästan så jag blir rörd 8)

    #393591

    24/7 – Bröst: Högrep 8-12.

    Bänkpress
    20kg x 20
    60kg x 12
    60kg x 10
    60kg x 10
    60kg x 10

    Lutande hantelpress, 30 grader
    22kg x 12
    22kg x 10
    22kg x 9
    22kg x 9

    Cablecross
    30kg x 8
    30kg x 8
    28kg x 8
    28kg x 8

    Lutande maskinpress
    30kg x 8
    30kg x 8
    30kg x 8
    30kg x 8

    Sittande maskinpress
    60kg x 8
    50kg x 9
    50kg x 9
    50kg x 9

    Flyes
    12kg x 12
    12kg x 12
    12kg x 12

    Tid: 80 min
    Dagsvikt: 72,5 kg.

    Mitt första ordentliga tärningspass på mycket länge (Valde att träna lugnt och gå igenom varje del av muskeln ordentligt). Saknar styrka, uthållighet och självförtroende. Mycket grundar sig i att jag icke underhållit min träning, på bästa sett, samtidigt som jag gått ner mycket i vikt sedan i jul/påsk när jag tränade som mest.
    Men det är bara att bita i det sura äpplet och köra på som vanligt igen. Det kommer att bli en intressant resa i höst om inte annat.

    #393592

    fint pass, hur ser ditt upplägg ut btw?
    tack :) kommer jag till stockholm ska jag fan bjuda på en pizzaaa & jag måste fasiken testa kebabrulle föresten, glömmer alltid bort det bland alla maträtter som finns;)

    #393593
    LyftarBruden wrote:
    fint pass, hur ser ditt upplägg ut btw?
    tack :) kommer jag till stockholm ska jag fan bjuda på en pizzaaa & jag måste fasiken testa kebabrulle föresten, glömmer alltid bort det bland alla maträtter som finns;)

    Jag går inte efter något specifikt träningsupplägg utan tränar alla muskelgrupper var för sig, en s.k. splitt. Några veckor lätta vikter fler reps, medan andra mycket tyngre och färre reps. Brukar ligger kring 20-25 set per muskelgrupp, dock inte armar där jag snittar 9-16 set/muskelgrupp.

    Något kostschema finns inte heller på världskartan förutom att jag äter någorlunda ”svensson” dvs frukost, lunch och middag. Vad för mat jag äter kommer att postas här i journalen och det skiljer sig från dag till dag. Svensk husman, asiatiskt, italiensk, sydamerikans, nordamerikanskt, etc. Allting beror på om jag väljer att äta hemma eller ute på restaurang (oftast då på luncher eller helger med kompisar).

    Det kanske gav dig ett litet hum i det hela? :up: Så har jag levt senaste månaderna och trivs bra. Försöker inte ändra på något bara för att jag börjar uppdatera här i journalen igen, kör på som vanligt.

    #393594

    Valde mellan att köpa hem pizza eller göra egna hamburgare. Resultatet ser ni nedan, fast denna gång med både hamburgerdressing och heinz vitlökssås i burgarna, mycket gott, samt sallad, lök, cheddar, ketchup och senap. Ett iskallt glas med pepsi max till detta. Köttet i respektive burgare är 125 g 10% nötfärs blandat med div. kryddor och en äggula.

Viewing 15 posts - 226 through 240 (of 392 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.