Home › Forums › Deff och fettminskning › LCHF-bröd
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
9 juli, 2011 at 23:15 #52410Anonym anvandareMember9 juli, 2011 at 23:15 #128535Anonym anvandareMember
Jag bor i Sundsvall ! Letat på nästan alla affärer nu ! Finns inte ?? Hur får jag tag på det ?? :what:
10 juli, 2011 at 09:25 #128536Anonym anvandareMemberHur kan man överhuvudtaget baka ett bröd med 70E% fett? Är det bara frön i princip?
10 juli, 2011 at 10:53 #128537Anonym anvandareMemberEddie Vedder wrote:Hur kan man överhuvudtaget baka ett bröd med 70E% fett? Är det bara frön i princip?Sambon kör något som hon kallar för LCHF-bröd. Ska höra med henne vad skiten innehåller. 70E% fett lär det dock inte vara.
Edit: Tydligen är krossade linfrön, valnötter, fiberhus, kruskakli, ”fet” kvarg och ägg det som brödet innehåller.
10 juli, 2011 at 13:28 #128538Anonym anvandareMemberJon Larsson wrote:Sambon kör något som hon kallar för LCHF-bröd. Ska höra med henne vad skiten innehåller. 70E% fett lär det dock inte vara.Edit: Tydligen är krossade linfrön, valnötter, fiberhus, kruskakli, ”fet” kvarg och ägg det som brödet innehåller.
Jon: Skicka mig ett exemplar av brödhelvetet så ska jag avgöra om det är gott!
10 juli, 2011 at 13:48 #128539Anonym anvandareMember[http://http://www.lchf-recept.se/kost/brod/ http://http://www.lchf-recept.se/kost/brod/%5D bara att testa och baka själv…
10 juli, 2011 at 14:38 #128540Anonym anvandareMemberIndec wrote:Jon: Skicka mig ett exemplar av brödhelvetet så ska jag avgöra om det är gott!Haha! Det är gott som fan, faktiskt. Har testat det själv och jag blev lite förvånad. Inte lika förvånad som när jag testade LCHF-fläskpannkakan, dock som var mycket godare än konventionell dito.
11 juli, 2011 at 10:33 #128541Anonym anvandareMemberJon Larsson wrote:Haha! Det är gott som fan, faktiskt. Har testat det själv och jag blev lite förvånad. Inte lika förvånad som när jag testade LCHF-fläskpannkakan, dock som var mycket godare än konventionell dito.Va? Allvarligt?
Ska man behöva byta sida till low -carb -talibanernas av smakskäl nu också?11 juli, 2011 at 11:03 #128542Anonym anvandareMemberIndec wrote:Va? Allvarligt?
Ska man behöva byta sida till low -carb -talibanernas av smakskäl nu också?Vore det inte för det låga proteinintaget hade jag konverterat för länge sedan. (Det och det faktum att jag helst inte vill lira i samma lag som Frank Nilsson.)
11 juli, 2011 at 15:36 #128543Anonym anvandareMemberJon Larsson wrote:Vore det inte för det låga proteinintaget hade jag konverterat för länge sedan. (Det och det faktum att jag helst inte vill lira i samma lag som Frank Nilsson.)höhö
Vore det inte för plockgodis, bakelser, kakor och i princip allt som gör livet värt att leva hade jag eventuellt övervägt saken.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.