- This topic is empty.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Deff och fettminskning › Väga mat
Hej en snabb fråga, ska börja deffa nu
Och jag har alltså tänkt väga maten, exempelvis kyckling, ska man väga innan tillagning eller efter? exempelvis om jag ska äta 150 gram, är det vikten innan tillagning eller efter som jag ska räkan på? kanske dum fråga, men men..
eller så steker du 1kg kyckling, väger hur mkt som blir kvar.. blir de t.ex 700g kvar så har en 70g bit stekt kyckling samma näringsvärde som 100g otillagad kyckling.
Stämmer verkligen det?
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY