Home › Forums › Kost och Näringslära › Behöver svar snarast angående ÄGG…
nu får ni ge er
Vad menar du??? Om man inte vet frågar man väl….
Eller letar reda på info själv då.
Dels riskerar du smitta av t ex salmonella.
Dels kan du bara ta upp 50% av proteinet i rå äggvita.
Ägg skall alltid tillagas.
Fel om salmonellan där King Grub! Finns inga ägg värpta i sverige som köps i affär som innehåller salmonella! Sverige, Norge och Finland är de enda länderna i världen där ägg och kycklingkött är garanterat salmonellafria.
Hur långt kan man egentligen driva en fråga undrar jag? Inte är det så stor skillnad på ägg från olika producenter/märken heller!
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY