Home › Forums › Kost och Näringslära › Nyttiga och Bra Pålägg??
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
4 april, 2006 at 17:14 #93642Anonym anvandareMember4 april, 2006 at 17:14 #1026203Anonym anvandareMember
Tjena..
När man går i skolan är det inte så lätt å ha me sig en massa mat och plocka upp..
Men vad finns det för lätta saker man kan käka?
Tänkte göra några mackor.. Men vad ska man ha för pålägg som är nyttiga i byggarsynvinkel??
4 april, 2006 at 17:15 #1026204Anonym anvandareMemberkalkonkött och västan5%ig ost funkar på allt
4 april, 2006 at 17:16 #1026205Anonym anvandareMemberSam jr wrote:kalkonkött och västan5%ig ost funkar på alltÄr det protein eller kolhydrater som gäller i dem?
4 april, 2006 at 17:19 #1026206Anonym anvandareMemberprotein såklart
4 april, 2006 at 17:33 #1026207Anonym anvandareMemberMilia wrote:protein såklarthuvvet på spiken som man säger …enbart i princip också
4 april, 2006 at 17:35 #1026208Anonym anvandareMemberSam jr wrote:huvvet på spiken som man säger …enbart i princip ocksåÄr det protein som man ska ha i sig? Varför inte kolhydrater?
4 april, 2006 at 17:36 #1026209Anonym anvandareMemberdu ska ha i dig båda …men om du äter macka varav det mesta av kcal kommer ifrån kohydrater så kan det vara smart att komplettera med ett proteinrikt pålägg
4 april, 2006 at 17:44 #1026210Anonym anvandareMemberSam jr wrote:du ska ha i dig båda …men om du äter macka varav det mesta av kcal kommer ifrån kohydrater så kan det vara smart att komplettera med ett proteinrikt påläggok, tackar! :emo-thumb
4 april, 2006 at 18:15 #1026211Anonym anvandareMemberLätt kräftost från kavli är både nyttig och god.
Näringsvärde / 100 g
110kcal
Protein 18g
Kolhydrat 3g
Fett 3g4 april, 2006 at 19:29 #1026212Anonym anvandareMemberSardiner i tomatsås (inte i olja)
4 april, 2006 at 21:45 #1026213Anonym anvandareMemberVissa leverpastejer har la ganska bra värden?
4 april, 2006 at 22:01 #1026214Anonym anvandareMemberZitruz wrote:Vissa leverpastejer har la ganska bra värden?Inte som jag har sett…
Mitt förslag är tonfisk+citron+olivolja, alternativt tonfisk+majo+ägg+lök+svartpeppar
4 april, 2006 at 22:04 #1026215Anonym anvandareMemberAndreas Guiance wrote:Inte som jag har sett…Mitt förslag är tonfisk+citron+olivolja, alternativt tonfisk+majo+ägg+lök+svartpeppar
jag har faktist köpt en ganska nyttig kalkonleverpastej fasst den smaka röv …har aldrig gillat lever pastej
kommer dock inte ihåg vilket märke ..men nästa gång jag e i affären ska jag kolla upp det
4 april, 2006 at 22:50 #1026216Anonym anvandareMemberTulips ugnsbakade leverpastej är strålande god och innehåller bara 3 % fett, Rekommenderas starkt för leverpastejälskare!
[http://www.tulip.se/default.asp?ulid=44&lid=1&show=11&sokarn=leverpastej&vid=12&vmid=2]
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.