Home › Forums › Kost och Näringslära › Tips på mellanmål?
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
24 november, 2005 at 18:55 #1030790Anonym anvandareMember
Hej!
Jag undrar om det finns någon som kan dela med sig av lite förslag på bra proteinrika mellanmål som alternativ till proteindrinkar?
Gärna näringsriktiga mellanmål som är enkla att ta med / tillreda på jobbet.
Tack på förhand
/gro24 november, 2005 at 18:55 #94063Anonym anvandareMember24 november, 2005 at 19:08 #1030791Anonym anvandareMember250 gr kesella, 1 banan och lite funlight…
24 november, 2005 at 19:27 #1030792Anonym anvandareMemberKaKKeL wrote:250 gr kesella, 1 banan och lite funlight…Varför funligt vilket syfte.. nyfiken…
24 november, 2005 at 19:53 #1030793Anonym anvandareMemberMin favvo sängfösare:
250 g kvarg
10 g olja
SötningsmedelGott redan som sådan, men jag brukar smaksätta med bär+vaniljprotte eller kakao+chokladprotte… Oljan gör att den lite sträva kvargsmaken försvinner, och det blir hur krämigt som helst
24 november, 2005 at 19:54 #1030794Anonym anvandareMemberStefan Gasslander wrote:Varför funligt vilket syfte.. nyfiken…antagligen för att förbättra på smaken lite
24 november, 2005 at 19:55 #1030795Anonym anvandareMemberStefan Gasslander wrote:Varför funligt vilket syfte.. nyfiken…jag gissar på smaken. blanda kessella med koncentrerad fun light. blir nästan som smällt glass
25 november, 2005 at 09:23 #1030796Anonym anvandareMemberokej tack för alla svar …. själv brukar jag blanda i kanel och hasselnötter sen röra runt å lägga på min råggröt på morron kannongott…
må gott:bb3:
25 november, 2005 at 10:27 #1030797Anonym anvandareMemberLinda G wrote:Min favvo sängfösare:250 g kvarg
10 g olja
SötningsmedelGott redan som sådan, men jag brukar smaksätta med bär+vaniljprotte eller kakao+chokladprotte… Oljan gör att den lite sträva kvargsmaken försvinner, och det blir hur krämigt som helst
Vilken olja använder du?
25 november, 2005 at 10:59 #1030798Anonym anvandareMemberbaka br
25 november, 2005 at 11:06 #1030799Anonym anvandareMemberathleticmia wrote:baka bröd o erstätt allt eller nästan allt mjöl med värmetåligt protein. det blir proteinrikt bröd o sen e det bara att välja pålägg!!! 5%ig ost kanske?? MUMSVar köper man sånt?
25 november, 2005 at 11:27 #1030800Anonym anvandareMemberdalblads har ”bakepro” o i vanlig h
25 november, 2005 at 11:49 #1030801Anonym anvandareMembersnusan wrote:Vilken olja använder du?Helt vanlig rapsolja
25 november, 2005 at 11:50 #1030802Anonym anvandareMemberLinda G wrote:Helt vanlig rapsoljaOk! Tack!!
25 november, 2005 at 16:15 #1030803Anonym anvandareMemberStefan Gasslander wrote:Varför funligt vilket syfte.. nyfiken…det blir godare? inte nån svår andledning….
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.