Vilken framställningsmetod är bäst?

Home Forums Kost och Näringslära Vilken framställningsmetod är bäst?

  • This topic is empty.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #93461
    #1024047

    Cross-flow och mikrofiltrerat eller instantiserat agglomerat? eller annan metod? Vad är skillnaderna?

    #1024048

    King Grub måste veta iaf!

    #1024049
    Tony wrote:
    Cross-flow och mikrofiltrerat eller instantiserat agglomerat? eller annan metod? Vad är skillnaderna?

    Agglomerering är processen man använder för att göra proteinet instantiserat, ofta i kombination med lecitin. Det är alltså inte en framställningsmetod.

    Ett cross-flow filtrerat (mikrofiltrerat) protein är nästan alltid agglomererat dvs instantiserat om det ska användas till proteindrinkar.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.