Home › Forums › Matlagning och Recept › El grande proteinpizza
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
1 april, 2011 at 20:11 #345331Anonym anvandareMember
Inspirerad av [http://forum.body.se/showthread.php?t=147839] bestämde jag mig idag för att göra en egen pizza.
Ingredienser:
Lazizbröd osötat (81g), 186kcal 6,5p
Tomatpuré (100g), 95kcal 6p
Nötfärs 10% (200g), 280kcal 40p
Rökt kalkon (100g), 90kcal 18p
Mozarella 21% (100g), 300kcal 25p951kcal, 95,5g protein
Lite bilder:
1 april, 2011 at 20:11 #58946Anonym anvandareMember1 april, 2011 at 20:12 #345332Anonym anvandareMemberBetyg: VÄLDIGT god. Brödet kunde dock fått bättre konsistens. Det blev väldigt krispigt. Väljer nog något annat än tomatpuré i framtiden med. Men som sagt, den blev god!
1 april, 2011 at 20:18 #345333Anonym anvandareMemberBlir ingen tomatpuré i framtiden. Det tar upp för mycket av smaken. Om ni ska härma, hitta ett substitut!
1 april, 2011 at 21:08 #345334Anonym anvandareMemberEfter lite googlande på tomatpuré inser jag mitt misstag. Hoppas ni är snälla. Pizzan har potential, om man gör den rätt!
1 april, 2011 at 22:37 #345335Anonym anvandareMemberStiligt! Ser inte alls dumt ut!
14 april, 2011 at 12:30 #345336Anonym anvandareMemberJag gör alltid min egen tomatsås och den är riktigt god. Allt du behöver är Mutti krossade hela tomater olivolja basilika (färsk) vitlök och salt och peppar riktigt god använda till köttfärssås med. Så här gör du ta en kastrull värm upp lite olivolja det här är ju upp till var en hur mycket ni vill använda ja tar mycket för det ger bra smak. Ta en halv krycka basilika blad som du fräser med 2st finhackade vitlökar och lite salt och peppar och ytterst lite socker för höja smaken och låt såsen små koka en timme sen mixar du den Klar. Varsågod Thomas R
Mutti är helt klart den bästa till pizza såser prova den.:up:
17 maj, 2011 at 21:20 #345337Anonym anvandareMembervar köper man laziz brödet?
18 maj, 2011 at 05:53 #345338Anonym anvandareMemberKolehmainen22 wrote:var köper man laziz brödet?Netto, coop etc
18 maj, 2011 at 16:37 #345339Anonym anvandareMemberFräsa basilika? Tomatsås utan gul lök?
1 augusti, 2011 at 11:48 #345340Anonym anvandareMemberFina före och efter(gräddning) bilder! Jag brukar också göra min egen tomatsås. Känner jag mig tillräckligt pigg gör jag det från scratch genom att helt enkelt koka hela tomater med salt och peppar och eventuellt vitlök på spisen i en eller två timmar. När skalet åker av [http://guldkit.org/ fiskar jag] upp det och slänger. Ju längre du kokar tomaterna, ju tjockare och sötare blir såsen.
5 augusti, 2011 at 23:50 #345341Anonym anvandareMemberGjorde en liknande med
liba bröd,
500g tärnad kycklingfile,
150g champinjoner,
400g krossade tomater,
100g 10% ost.krydda med paprikakrydda, pommeskrydda, peppar, lite salt och bbk kryddmix
Den blev sketgod måste jag säga :p
Näringsvärde: ca 1030kcal 130p/57k/21f
8 augusti, 2011 at 08:55 #345342Anonym anvandareMemberWow, ser bra ut för att äta, verkar magen ha hungriga, bra recept, jag måste försöka.
10 augusti, 2011 at 21:31 #345343Anonym anvandareMemberEn annan variant[/b]
400g kalkon
400g krossade tomater
100g räkor
100g 10% ost
1st (80g) libabröd855kcal 112p/60k/20f[/b]
Släng på allt, in i ugnen 10-15min på 200grader, klart!
tilltugg, lite vitkål med vinäger och salladskrydda och en celcius cola :up:
10 augusti, 2011 at 22:08 #345344Anonym anvandareMemberHehe typ världens ”nyttigaste” pizza sen snusar du! FAIL
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.