- This topic is empty.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Matlagning och Recept › Feverfluffet med olika bär?
Vad säger ni?
Funkar det med bara blåbär tro, eller måste det vara jordgubbar?
Vad har ni testat med, och blandar ni alltsammans på en gång? Dvs, inte låter proteinet svälla före…
Är det hårt vispad äggvita med protein pulver i som man sen kör i ugnen?
OT:
Det går att ha blåbär, hallon, björnbär, jordgubbar vilka bär du känner för .
I grund och botten lyder genomförandet som följande…
200 g frysta jordgybbar mixas med 40 g proteinpulver och lite funlight eller vanlig saft. När man mixat ihop allt så behövs en ballongvisp för att få in luft och därmed den rätta ”fluff”-effekten.
200 g frysta jordgybbar mixas med 40 g proteinpulver och lite funlight eller vanlig saft. När man mixat ihop allt så behövs en ballongvisp för att få in luft och därmed den rätta ”fluff”-effekten.
funkar med blåbär me….men 300g frysta jordgubbar och 1.5dl vasslepulver e en säker femma
Jaså, vassle säger du? Trodde kaseinet var fluffets förlovade pulver. Goda nyheter dock
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY