- This topic is empty.
Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Matlagning och Recept › Fevers FEBER SALLAD
Enkelt, snabbt och nyttigt:emo-thumb
Trots att man
I med Kinakål eller salladskål och stek lite lätt (smakar lite som kåldolmar).
När du är nöjd (eller ni), så häller man det i en valfri skål (tallrik).
Sedan häller man i specialblandingen, i vårt fall vitlökdressing som är blandat med Kessella (naturligtvis 1 %).
Det blandas väl tillsammans med de övriga varorna.
Sedan färdigt för att ätas till en mysig film.
Nybakat bröd till, som är enbart gjort på protein (jag tål inte mjöl).
Man kan även blanda i senap (stark Dijonsenap ) och lättmajonäs (fettfri naturligt vis).
Må bra, för det måste jag göra nu:emo-thumb
Fever vad är det för stekpanna? Fördelar med en sån?
edit: ser gott ut det där:emo-thumb
Hmmm *funderar* ..nån elektrisk variant där ”slaggfettet” rinner ner där under kanske? Vart handlar man en sån då Fever lille???
Om jag skulle lägga ut alla frågor om den J*** stepannan och sedan alla svar, så skulle det ta upp många sidor:O
Men jag har köpt min för många år sedan, vilket gör att ni förmodligen inte hittar den.
Men det går lika bra en vanlig stekpanna.
Ps är trött,grinig och tjock:o
Skara elaff
Men det går lika bra en vanlig stekpanna.
Ps är trött,grinig och tjock:o
Alright, man får gå på loppis och kolla då …glömde du inte ett ”m” mellan P och s?? Låter nämligen troligare :emo-thumb
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY