Fevers FEBER SALLAD

Home Forums Matlagning och Recept Fevers FEBER SALLAD

  • This topic is empty.
Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #96699
    #1061339

    Enkelt, snabbt och nyttigt:emo-thumb
    Trots att man

    #1061340

    I med Kinakål eller salladskål och stek lite lätt (smakar lite som kåldolmar).

    #1061341

    När du är nöjd (eller ni), så häller man det i en valfri skål (tallrik).

    #1061342

    Sedan häller man i specialblandingen, i vårt fall vitlökdressing som är blandat med Kessella (naturligtvis 1 %).
    Det blandas väl tillsammans med de övriga varorna.

    #1061343

    Sedan färdigt för att ätas till en mysig film.
    Nybakat bröd till, som är enbart gjort på protein (jag tål inte mjöl).
    Man kan även blanda i senap (stark Dijonsenap ) och lättmajonäs (fettfri naturligt vis).

    Må bra, för det måste jag göra nu:emo-thumb

    #1061344

    Fever vad är det för stekpanna? Fördelar med en sån?

    edit: ser gott ut det där:emo-thumb

    #1061345

    Hmmm *funderar* ..nån elektrisk variant där ”slaggfettet” rinner ner där under kanske? Vart handlar man en sån då Fever lille??? :)

    #1061346

    Om jag skulle lägga ut alla frågor om den J*** stepannan och sedan alla svar, så skulle det ta upp många sidor:O
    Men jag har köpt min för många år sedan, vilket gör att ni förmodligen inte hittar den.

    Men det går lika bra en vanlig stekpanna.

    Ps är trött,grinig och tjock:o

    #1061347

    Skara elaff

    #1061348
    FEVER wrote:
    Om jag skulle lägga ut alla frågor om den J*** stepannan och sedan alla svar, så skulle det ta upp många sidor:O
    Men jag har köpt min för många år sedan, vilket gör att ni förmodligen inte hittar den.

    Men det går lika bra en vanlig stekpanna.

    Ps är trött,grinig och tjock:o

    Alright, man får gå på loppis och kolla då ;) …glömde du inte ett ”m” mellan P och s?? Låter nämligen troligare :emo-thumb

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.