Home › Forums › Matlagning och Recept › Flytande Äggvita på daglivs! [Kungsholmen, Stockholm]
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
13 januari, 2010 at 14:13 #269839Anonym anvandareMember
Daglivs på Fleminggatan kommer i slutet på den här veckan att ta in flytande äggvita i 1 liters förpackningar. Jag har lovat att sprida detta vidare då dem annars kommer att bort det ur sortimentet.
13 januari, 2010 at 14:13 #56554Anonym anvandareMember13 januari, 2010 at 14:28 #269840Anonym anvandareMemberAh! Denna eminenta butik ligger så gott som granne med mitt jobb, så räkna med att jag ska bidra med att behålla artikeln i deras sortiment!!
Tack för tipset!
13 januari, 2010 at 14:29 #269841Anonym anvandareMemberJ.v.K wrote:vilken stad är det?Kungsholmen/Stockholm
13 januari, 2010 at 14:32 #269842Anonym anvandareMemberDaglivs är en superbutik, man bara mailar dem om en vara saknas och vips så fixar dem det. Jag fick svar direkt att dem skulle ta in det.
13 januari, 2010 at 16:29 #269843Anonym anvandareMemberPerfekt – då är mina smörgåspålägg för de kommande femton åren fixade. Äggvita och mjukost is the shit.
13 januari, 2010 at 16:32 #269844Anonym anvandareMemberDrömmen vore ju det motsatta, att hitta äggula på burk. Det hade varit en produkt i min smak.
13 januari, 2010 at 22:27 #269845Anonym anvandareMemberNågon som vet en affär i göteborg som har detta?
13 januari, 2010 at 22:28 #269846Anonym anvandareMemberUnderbart!!
I´ll be there!
14 januari, 2010 at 00:25 #269847Anonym anvandareMemberVad hamnar priset på?
Har köpt 5 liter ibland för 200 kr14 januari, 2010 at 09:29 #269848Anonym anvandareMemberEddie Vedder wrote:Drömmen vore ju det motsatta, att hitta äggula på burk. Det hade varit en produkt i min smak.Bara kom förbi mig så får du åtta gulor om dagen!
14 januari, 2010 at 09:35 #269849Anonym anvandareMemberRichard B wrote:Bara kom förbi mig så får du åtta gulor om dagen!Bodde du i Uppsala och sparade alla separerade gulor skulle jag tveklöst ta emot det. En suverän fettkälla ju.
14 januari, 2010 at 10:38 #269850Anonym anvandareMemberEddie Vedder wrote:Bodde du i Uppsala och sparade alla separerade gulor skulle jag tveklöst ta emot det. En suverän fettkälla ju.varför inte bara käka hela äggen då? Så får du ju lite extra protein bara
14 januari, 2010 at 10:45 #269851Anonym anvandareMemberdilldipparn wrote:Så får du ju lite extra protein baraVill jag använda det enbart som fettkälla vill jag inte ha extra protein.
Ofta vill jag ta ett ägg just för att balansera en fettsnål måltid och eftersom jag vägrar slänga mat ”måste” jag ju ta med vitan också. Men hade jag tillgång till enbart gula så vore det ju optimalt i de lägen då jag bara vill ha just gulan.
I mina ögon är det mycket bättre med ett par äggulor som fettkälla än t.ex. olivolja. Men det är min åsikt.
Så hela ägg när jag vill äta hela ägg givetvis, men vill jag bara öka måltidens fettinnehåll med något gott och näringsrikt utan att tillsätta extra energi från annat skulle gulan vara tacksam.
14 januari, 2010 at 11:52 #269852Anonym anvandareMemberSnabbgross, partihallarna. Eller prova Martin Ohlson Storcash
Anton Fräs wrote:Någon som vet en affär i göteborg som har detta? -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.