- This topic is empty.
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Matlagning och Recept › Kesella smaker
Har en fråga om olika kesella.
Såg förut när jag köpte kesella att det fanns vanilj samt jordgubb/lime. Är det mindre protein i dessa och mer socker? Eller är dom helt enkelt bara godare?
Mvh
Marcus
Mer kolhydrater i de smaksatta och mer kalorier! Ev lite lite mindre protein. Läs på dem nästa gång men tror det är så.
Men de är så sjukt mycket godare, mer som godis!
Det är mindre protein i den smaksatta!
7,5gram / 100gram Istället för 12,5 eller 13gram protein /100g.. Nästan säker på det:)
Håller med om att jordgubb/lime är riktigt god!
Fan måste testa den ^^
Det finns en grejj du kan göra, du gör så att du sträcker armen och greppar produkten, vänder på den, och kollar innehållet.
Vilken självklar grej att göra!
Eller så går man in på Arlas hemsida:
[http://www.arla.se/Default____17797.aspx?SelectedMenuItem=23077]
Håller med om att jordgubb/lime är riktigt god!
Den fettsnåla (lätt/light) versionen ligger på 13 gram. Så det skiljer 5,5 gram protein mellan den och jordgubb/lime. Samt det skiljer 14,5 gram kolhydrater, då den fettsnåla ligger på 3,5 gram kolhydrater, mot 18 gram kollisar i den smaksatta.
Förmodligen så är den sistnämnda lite dyrare också. Känns nästan lite som barnyoghurt för kroppsbyggare :p
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY