- This topic is empty.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Matlagning och Recept › Koka eller steka
Vilket är bäst om man vill att köttet inte ska ”tappa” för mycket protein?
Spelar det någon roll för hur snabbt/hur mycket kroppen tar upp protein från köttet ifall man kokat den eller stekt?
Kycklingfilé bäst att koka eller steka?
alltså har faktiskt aldrig ens tänkt på det, satt och läste på forumet då började man fundera om det är någon skillnad, men tack igen!
..
Ska inte spela någon roll, gör vad du tycker smakar bäst/är smidigast.
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY