Home › Forums › Matlagning och Recept › Matbilder !
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
28 augusti, 2006 at 13:46 #222205Anonym anvandareMember
Efterrätt.
Vaniljglass
Maränger
Banan
Twix
ChokladsåsHade ingen grädde hemma.
[img=http://www.extramedium.se/CIMG2004.JPG]PS. Käkade 1½dl ris och 300g kyckling till lunch nyss.
28 augusti, 2006 at 13:51 #222206Anonym anvandareMemberÅåhh, jag som precis ätit lunch. Nu blir jag ju hungrig igen
Allt ser så gott ut!28 augusti, 2006 at 18:49 #222207Anonym anvandareMembernr1: sushi
nr2: ris med kidneybönor,majs + kräftstjärtar o tonfisk:up:28 augusti, 2006 at 19:46 #222208Anonym anvandareMemberSara wrote:Flygande Jakob med low carb pasta.Hur gör du din flygande Jakob?
28 augusti, 2006 at 20:48 #222209Anonym anvandareMemberModeratorer kan ni inte låsa denna tråd tills Sm & Nm är över.
Tack på förhand.:frust:29 augusti, 2006 at 07:35 #222210Anonym anvandareMemberAnloy wrote:Hur gör du din flygande Jakob?Jag tar grillad kyckling och delar i småbitar. Lägg i ugnsfast form tillsammans med gröna slaktarens bacon. Täck med bananskivor + curry. Sen blandar jag kvarg med chilisås och täcker det hela med. In i 175 grader varm ugn, ca 15 minuter. Då slänger jag på cashewnötter och låter den stå i ugnen ytterligare 5-10 minuter.
29 augusti, 2006 at 10:15 #222211Anonym anvandareMemberSara wrote:Jag tar grillad kyckling och delar i småbitar. Lägg i ugnsfast form tillsammans med gröna slaktarens bacon. Täck med bananskivor + curry. Sen blandar jag kvarg med chilisås och täcker det hela med. In i 175 grader varm ugn, ca 15 minuter. Då slänger jag på cashewnötter och låter den stå i ugnen ytterligare 5-10 minuter.okej tack så mycket Middag är räddad
29 augusti, 2006 at 10:18 #222212Anonym anvandareMemberSara wrote:Jag tar grillad kyckling och delar i småbitar. Lägg i ugnsfast form tillsammans med gröna slaktarens bacon. Täck med bananskivor + curry. Sen blandar jag kvarg med chilisås och täcker det hela med. In i 175 grader varm ugn, ca 15 minuter. Då slänger jag på cashewnötter och låter den stå i ugnen ytterligare 5-10 minuter.använder du den där thai chili såsen eller vanlig chili sås?
29 augusti, 2006 at 10:43 #222213Anonym anvandareMemberAnloy wrote:använder du den där thai chili såsen eller vanlig chili sås?Vanlig chilisås, eller ketchup + sambal oelek funkar oxå bra
30 augusti, 2006 at 12:32 #222214Anonym anvandareMember[img=http://www.extramedium.se/CIMG2004.JPG]Usch vad elakt att lägga ut såna bilder.. Tänk på oss som går på tävlingsdiet.. (nu knorrar det GANSKA HÖGT i magen..:ike: )
30 augusti, 2006 at 12:44 #222215Anonym anvandareMemberFrida G wrote:Usch vad elakt att lägga ut såna bilder.. Tänk på oss som går på tävlingsdiet.. (nu knorrar det GANSKA HÖGT i magen..:ike: )Om det är till någon tröst så mådde jag illa efteråt.
30 augusti, 2006 at 13:50 #222216Anonym anvandareMemberüberbiffen wrote:Om det är till någon tröst så mådde jag illa efteråt.Nu känns det liite bättre Nä skämt& sido.. Din bild kommer göras till verklighet här hemma i värnamo på lördag:nod Fast med vaniljvisp istället för grädden du glömde/inte hade hemma :ike:
30 augusti, 2006 at 18:21 #222217Anonym anvandareMemberhemmagjorda tonfiskburgare med lite grönsaker
vart är min bild på maten tro31 augusti, 2006 at 00:55 #222218Anonym anvandareMemberFrida G wrote:Nu känns det liite bättre Nä skämt& sido.. Din bild kommer göras till verklighet här hemma i värnamo på lördag:nod Fast med vaniljvisp istället för grädden du glömde/inte hade hemma :ike:Det där måste jag testa, vaniljvisp!
2 september, 2006 at 14:45 #222219Anonym anvandareMemberDagens lunch
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.