Recept Fulla Med Protein

Home Forums Matlagning och Recept Recept Fulla Med Protein

  • This topic is empty.
Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 205 total)
  • Author
    Posts
  • #294255

    Jag provade på dina kokosbollar Mia… never again…
    Jag älskar verkligen kokosbollar… men dessa smakade endast jordnötssmör tyckte jag..

    Varför kan man inte göra vanliga…. UTAN en enda j*kla kalori ist :p då hade jag ätit det hela dagarna hehe:P:P

    Du har inget annat kul recept på lite nyttigare bollar?

    Ska gå igenom vartenda recept i denna tråd :P… nästan iaf hehe

    #294256

    Sara, gift dig med mig!
    Att ha en fru som kan laga nyttig byggarmat och är söt, dig tar jag väl hand om :)

    #294257

    Please thread….don’t die…. Is there anyone out there who can help?? It has a very low pulse…. I don’t know if it will make it….
    -CLEAR!
    POFF!
    Pip……..pip…….
    -CLEAR!
    POFF!
    ????

    #294258

    riktig bra tråd !

    #294259

    Clear!!!

    #294260

    :PEfter 16 sidor recept är jag såååååå sugen på att hoppa över Loaded Cup…. Tro jag ska baka å laga om tre veckor!!!!

    Ni e duktiga!!

    #294261
    Anna Lübeck wrote:
    :PEfter 16 sidor recept är jag såååååå sugen på att hoppa över Loaded Cup…. Tro jag ska baka å laga om tre veckor!!!!

    Ni e duktiga!!

    Kör loaded och sedan firar du med att svulla i dig mat som du hittat i denna tråd! :)

    #294262

    Tack för en bra tråd med mycket inspiration i köket.
    Idag blir det kalkonpaj till middag så tack alla för recepten.

    #294263

    Har suttit och kollat igenom alla recepten nu, kalas roliga och framför allt goda verkar dom vara….
    Glad att jag även just nu är inne på bulk period,så nu blir det till att baks och ätas i överflöd….

    Tack till ni alla som lägger upp…..

    #294264

    Jag måste bara skriva att jag är helnöjd med pajreceptet. Fyllningen blev långt ifrån den ni skrivit med men pajdegen var gudomlig.

    #294265
    Sara wrote:
    Chokladmousse[/b]

    125 g kvarg
    3 tsk canderel chokladpulver
    1 äggvita
    10 g valnötter
    10 g mörk choklad

    Rör ihop kvarg + chokladpulver. Ta fram elvispen och vispa äggvitan till hårt skum. Vänd ner äggviteskummet i kvargblandningen. Ställ i frysen ca 20 minuter.

    Hacka valnötter och choklad och blanda ner i smeten.

    Njut!!

    Kcal: 257
    Protein: 23 g
    Kolhydrat: 12 g
    Fett: 12,5 g

    Åhh fan vad gott det ser ut :P

    #294266

    Utgick från detta receptet men styrde vidare mot nytto hållet:o:

    Paula wrote:
    Jag är galen i kladdkakor, men som alla vet är det :nono: här. Idag hittade jag ett ica recept som jag gjorde om lite, det blev kanon faktiskt! Fick över tre äggulor ifrån Fridas blåbärspannkaka så jag slängde ner dom där i.
    den här kakan blev krämig i mitten…..nog tack vare äggulorna..

    2 ägg + 3 överblivna äggulor, (i rec.stod det 3 ägg från början)
    1 ½ dl.socker + 1 dl sötningsmedel. (kanske kan man minska sockret ännu mer?)
    ½ dl.vetemjöl + ½ dl. bakepro (kanske kan man ta bort mjölet helt??)
    ½ tsk bakpulver
    3/4 dl kakao
    2 tsk vaniljsocker
    2 krm salt
    250 gr. Milbona kvarg
    rivet skal av 1 lime

    Vispa ägg o socker pösigt, rör ner resten. Häll i lätt smörjd o bröad pajform.
    Grädda 25 minuter i 200* mitten av ugnen

    är alltid skeptisk till att förstöra chokladsmak med andra grejer, men limen visade sig vara pricken över i:et!

    till detta rörde jag ihop en klick Milbona med lite minimjölk o vaniljsocker, sötningmedel……friskt o fräscht!

    SMAKLIG!

    Hej!
    Tokig som jag är i att baka var jag bara tvungen att testa att göra en dietkladdkaka med dietkräm, då jag just nu går på diet och har valt att avstå från allt sött så kommer jag bjuda kompisar och kollegor på följande istället, själv får jag ta det då jag nått mitt uppsatta, delmål:

    Diet kladdkaka med dietkräm:


    Dietchokladkaka
    Mängd Protein Fett Kolhydrater Kcal
    Ägg 3st = 150gr 18.9 15.2 211
    Sötningsmedel 2dl = 20gr 0.24 11 57.8
    Bakepro 1dl = 28gr 22.4 1.12 1.68 106.4
    Bakpulver ½tsk
    Kakao 3/4dl = 35gr 8.2 7.5 3.7 138Vaniljsocker 2tsk
    Salt 2krm
    Kesella/Kvarg 1% 250gr 31.8 2.5 9 188
    Limeskal från lime: 1st

    Totalt: 81.54 26.32 25.38 701.2
    Per portion(6 bitar av hel kaka):13.5 4.5 4.5 117

    Dipmix till kladdis
    Kvarg 1% 200gr 25.4 2 7.2 150
    Vaniljsocker ½tsk
    Sötningsmedel: 2tsk = 1gr 0.02 0.56 2.8
    Vatten ca ½ dl

    Totalt: 25.42 2 7.76 152.8
    Per portion (6bitar av hel kaka)4.3 0.33 1.3 25.5

    Totalt in alles: 17.8 4.5 5.8 142.5

    Olivolja till formen 10gr 10 88[/b]

    Hur gör man då?
    Man smörjer en ungsäker rund form med avtagbar botten i olivolja. Därefter vispar ägg + sötningsmdele till en skummigmassa, sedan vänder man ned resten av ingredienserna, i skum massan. In i ugn i ca 20 minuter, 200 grader. Under tiden kakan står i ugnen blandar man ihop alla ingredienserna i dietkrämen. Kakan skall seda svalna innan man breder på dietkrämen.
    Färdig av serveras och full av protein!

    Smaklig måltid!!!

    Nedan ser ni vägen från sats till färdig dietkaka, fast tvärt om

    Och: Ja det ser gott ut, eller hur :D? Får se om jag får godkänt:|

    #294267

    Utgick från detta receptet men styrde vidare mott nytto hållet:o:

    Paula wrote:
    Jag är galen i kladdkakor, men som alla vet är det :nono: här. Idag hittade jag ett ica recept som jag gjorde om lite, det blev kanon faktiskt! Fick över tre äggulor ifrån Fridas blåbärspannkaka så jag slängde ner dom där i.
    den här kakan blev krämig i mitten…..nog tack vare äggulorna..

    2 ägg + 3 överblivna äggulor, (i rec.stod det 3 ägg från början)
    1 ½ dl.socker + 1 dl sötningsmedel. (kanske kan man minska sockret ännu mer?)
    ½ dl.vetemjöl + ½ dl. bakepro (kanske kan man ta bort mjölet helt??)
    ½ tsk bakpulver
    3/4 dl kakao
    2 tsk vaniljsocker
    2 krm salt
    250 gr. Milbona kvarg
    rivet skal av 1 lime

    Vispa ägg o socker pösigt, rör ner resten. Häll i lätt smörjd o bröad pajform.
    Grädda 25 minuter i 200* mitten av ugnen

    är alltid skeptisk till att förstöra chokladsmak med andra grejer, men limen visade sig vara pricken över i:et!

    till detta rörde jag ihop en klick Milbona med lite minimjölk o vaniljsocker, sötningmedel……friskt o fräscht!

    SMAKLIG!

    Hej!
    Tokig som jag är i att baka var jag bara tvungen att testa att göra en dietkladdkaka med dietkräm, då jag just nu går på diet och har valt att avstå från allt sött så kommer jag bjuda kompisar och kollegor på följande istället, själv får jag ta det då jag nått mitt uppsatta, delmål:

    Diet kladdkaka med dietkräm:


    Dietchokladkaka
    Mängd
    Ägg 3st = 150gr
    Sötningsmedel 2dl = 20gr
    Bakepro 1dl = 28gr
    Bakpulver ½tsk
    Kakao 3/4dl = 35gr
    Vaniljsocker 2tsk
    Salt 2krm
    Kesella/Kvarg 1% 250gr
    Limeskal från lime: 1st

    Totalt per kaka:
    Protein: 81.54
    Fett: 26.32
    Kolhydrater: 25.38
    Kcal: 701.2

    Dipmix till kladdis
    Kvarg 1% 200gr
    Vaniljsocker ½tsk
    Sötningsmedel: 2tsk = 1gr
    Vatten ca ½ dl

    Totalt per kaka:
    Protein: 25.42
    Fett: 2
    Kolhyrdater: 7.76
    Kcal: 152.8

    Samt:
    Olivolja till formen 10gr
    Fett: 10
    Kcal: 88[/b]

    Hur går man tillväga???
    Man smörjer en ungsäker rund form med avtagbar botten i olivolja. Därefter vispar ägg + sötningsmdele till en skummigmassa, sedan vänder man ned resten av ingredienserna, i skum massan. In i ugn i ca 20 minuter, 200 grader. Under tiden kakan står i ugnen blandar man ihop alla ingredienserna i dietkrämen. Kakan skall seda svalna innan man breder på dietkrämen.
    Färdig av serveras och full av protein!

    Smaklig måltid!!!

    Nedan ser ni vägen från sats till färdig dietkaka:

    Och: Ja det ser gott ut, eller hur :D? Får se om jag får godkänt:|

    #294268
    Såpbubblan wrote:
    Utgick från detta receptet men styrde vidare mott nytto hållet:

    Hej!
    Tokig som jag är i att baka var jag bara tvungen att testa att göra en dietkladdkaka med dietkräm, då jag just nu går på diet och har valt att avstå från allt sött så kommer jag bjuda kompisar och kollegor på följande istället, själv får jag ta det då jag nått mitt uppsatta, delmål:

    Diet kladdkaka med dietkräm:


    Dietchokladkaka
    Mängd
    Ägg 3st = 150gr
    Sötningsmedel 2dl = 20gr
    Bakepro 1dl = 28gr
    Bakpulver ½tsk
    Kakao 3/4dl = 35gr
    Vaniljsocker 2tsk
    Salt 2krm
    Kesella/Kvarg 1% 250gr
    Limeskal från lime: 1st

    Totalt per kaka:
    Protein: 81.54
    Fett: 26.32
    Kolhydrater: 25.38
    Kcal: 701.2

    Dipmix till kladdis
    Kvarg 1% 200gr
    Vaniljsocker ½tsk
    Sötningsmedel: 2tsk = 1gr
    Vatten ca ½ dl

    Totalt per kaka:
    Protein: 25.42
    Fett: 2
    Kolhyrdater: 7.76
    Kcal: 152.8

    Samt:
    Olivolja till formen 10gr
    Fett: 10
    Kcal: 88[/b]

    Hur går man tillväga???
    Man smörjer en ungsäker rund form med avtagbar botten i olivolja. Därefter vispar ägg + sötningsmdele till en skummigmassa, sedan vänder man ned resten av ingredienserna, i skum massan. In i ugn i ca 20 minuter, 200 grader. Under tiden kakan står i ugnen blandar man ihop alla ingredienserna i dietkrämen. Kakan skall seda svalna innan man breder på dietkrämen.
    Färdig av serveras och full av protein!

    Smaklig måltid!

    Nedan ser ni vägen från sats till färdig dietkaka:

    Och: Ja det ser gott ut, eller hur ? Får se om jag får godkänt:confused

    Japp, ville bara flika in att min dietkladdkaka fick GODKÄNT!
    Och det av mina grannar som INTE tränar och går på diet utan äter ”vanliga bakverk” så att säga! :yahoo:

    Betyder att DU också borde prova denna och bjussa på vid speciella tillfällen. Då du ger både dig själv och din omgivning en björntjänst: Party begin whit my dietkladdis: :fun:

    Lycka till:dance:

    #294269

    3st äggvitor
    150gr kesella
    100gr minikeso
    2dl dalblad bakepro
    2tsk bakpulver
    50gr kalkon
    50gr pärltomater

    Vispa samman ägg, kesella, keso, bakpulver och bakepro tillsätt sedan kalkon (som du skivat) , fördela i formar och garnera med pärltomat.
    In i ugnen, 200grader ca 20 minuter.
    Viola:

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 205 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.