Home › Forums › Matlagning och Recept › Recept Fulla Med Protein
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
2 november, 2007 at 03:00 #294255Anonym anvandareMember
Jag provade på dina kokosbollar Mia… never again…
Jag älskar verkligen kokosbollar… men dessa smakade endast jordnötssmör tyckte jag..Varför kan man inte göra vanliga…. UTAN en enda j*kla kalori ist :p då hade jag ätit det hela dagarna hehe:P:P
Du har inget annat kul recept på lite nyttigare bollar?Ska gå igenom vartenda recept i denna tråd … nästan iaf hehe
11 november, 2007 at 22:33 #294256Anonym anvandareMemberSara, gift dig med mig!
Att ha en fru som kan laga nyttig byggarmat och är söt, dig tar jag väl hand om20 mars, 2008 at 02:51 #294257Anonym anvandareMemberPlease thread….don’t die…. Is there anyone out there who can help?? It has a very low pulse…. I don’t know if it will make it….
-CLEAR!
POFF!
Pip……..pip…….
-CLEAR!
POFF!
????8 april, 2008 at 13:08 #294258Anonym anvandareMemberriktig bra tråd !
8 april, 2008 at 21:32 #294259Anonym anvandareMemberClear!!!
11 april, 2008 at 09:12 #294260Anonym anvandareMember:PEfter 16 sidor recept är jag såååååå sugen på att hoppa över Loaded Cup…. Tro jag ska baka å laga om tre veckor!!!!
Ni e duktiga!!
11 april, 2008 at 18:17 #294261Anonym anvandareMemberAnna Lübeck wrote::PEfter 16 sidor recept är jag såååååå sugen på att hoppa över Loaded Cup…. Tro jag ska baka å laga om tre veckor!!!!Ni e duktiga!!
Kör loaded och sedan firar du med att svulla i dig mat som du hittat i denna tråd!
14 juni, 2008 at 10:22 #294262Anonym anvandareMemberTack för en bra tråd med mycket inspiration i köket.
Idag blir det kalkonpaj till middag så tack alla för recepten.17 juni, 2008 at 15:42 #294263Anonym anvandareMemberHar suttit och kollat igenom alla recepten nu, kalas roliga och framför allt goda verkar dom vara….
Glad att jag även just nu är inne på bulk period,så nu blir det till att baks och ätas i överflöd….Tack till ni alla som lägger upp…..
19 juni, 2008 at 11:30 #294264Anonym anvandareMemberJag måste bara skriva att jag är helnöjd med pajreceptet. Fyllningen blev långt ifrån den ni skrivit med men pajdegen var gudomlig.
9 augusti, 2008 at 09:36 #294265Anonym anvandareMemberSara wrote:Chokladmousse[/b]125 g kvarg
3 tsk canderel chokladpulver
1 äggvita
10 g valnötter
10 g mörk chokladRör ihop kvarg + chokladpulver. Ta fram elvispen och vispa äggvitan till hårt skum. Vänd ner äggviteskummet i kvargblandningen. Ställ i frysen ca 20 minuter.
Hacka valnötter och choklad och blanda ner i smeten.
Njut!!
Kcal: 257
Protein: 23 g
Kolhydrat: 12 g
Fett: 12,5 gÅhh fan vad gott det ser ut
10 september, 2008 at 16:51 #294266Anonym anvandareMemberUtgick från detta receptet men styrde vidare mot nytto hållet:o:
Paula wrote:Jag är galen i kladdkakor, men som alla vet är det :nono: här. Idag hittade jag ett ica recept som jag gjorde om lite, det blev kanon faktiskt! Fick över tre äggulor ifrån Fridas blåbärspannkaka så jag slängde ner dom där i.
den här kakan blev krämig i mitten…..nog tack vare äggulorna..2 ägg + 3 överblivna äggulor, (i rec.stod det 3 ägg från början)
1 ½ dl.socker + 1 dl sötningsmedel. (kanske kan man minska sockret ännu mer?)
½ dl.vetemjöl + ½ dl. bakepro (kanske kan man ta bort mjölet helt??)
½ tsk bakpulver
3/4 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
2 krm salt
250 gr. Milbona kvarg
rivet skal av 1 limeVispa ägg o socker pösigt, rör ner resten. Häll i lätt smörjd o bröad pajform.
Grädda 25 minuter i 200* mitten av ugnenär alltid skeptisk till att förstöra chokladsmak med andra grejer, men limen visade sig vara pricken över i:et!
till detta rörde jag ihop en klick Milbona med lite minimjölk o vaniljsocker, sötningmedel……friskt o fräscht!
SMAKLIG!
Hej!
Tokig som jag är i att baka var jag bara tvungen att testa att göra en dietkladdkaka med dietkräm, då jag just nu går på diet och har valt att avstå från allt sött så kommer jag bjuda kompisar och kollegor på följande istället, själv får jag ta det då jag nått mitt uppsatta, delmål:Diet kladdkaka med dietkräm:
Dietchokladkaka
Mängd Protein Fett Kolhydrater Kcal
Ägg 3st = 150gr 18.9 15.2 211
Sötningsmedel 2dl = 20gr 0.24 11 57.8
Bakepro 1dl = 28gr 22.4 1.12 1.68 106.4
Bakpulver ½tsk
Kakao 3/4dl = 35gr 8.2 7.5 3.7 138Vaniljsocker 2tsk
Salt 2krm
Kesella/Kvarg 1% 250gr 31.8 2.5 9 188
Limeskal från lime: 1stTotalt: 81.54 26.32 25.38 701.2
Per portion(6 bitar av hel kaka):13.5 4.5 4.5 117Dipmix till kladdis
Kvarg 1% 200gr 25.4 2 7.2 150
Vaniljsocker ½tsk
Sötningsmedel: 2tsk = 1gr 0.02 0.56 2.8
Vatten ca ½ dlTotalt: 25.42 2 7.76 152.8
Per portion (6bitar av hel kaka)4.3 0.33 1.3 25.5Totalt in alles: 17.8 4.5 5.8 142.5
Olivolja till formen 10gr 10 88[/b]
Hur gör man då?
Man smörjer en ungsäker rund form med avtagbar botten i olivolja. Därefter vispar ägg + sötningsmdele till en skummigmassa, sedan vänder man ned resten av ingredienserna, i skum massan. In i ugn i ca 20 minuter, 200 grader. Under tiden kakan står i ugnen blandar man ihop alla ingredienserna i dietkrämen. Kakan skall seda svalna innan man breder på dietkrämen.
Färdig av serveras och full av protein!Smaklig måltid!!!
Nedan ser ni vägen från sats till färdig dietkaka, fast tvärt om
Och: Ja det ser gott ut, eller hur ? Får se om jag får godkänt:|
10 september, 2008 at 16:59 #294267Anonym anvandareMemberUtgick från detta receptet men styrde vidare mott nytto hållet:o:
Paula wrote:Jag är galen i kladdkakor, men som alla vet är det :nono: här. Idag hittade jag ett ica recept som jag gjorde om lite, det blev kanon faktiskt! Fick över tre äggulor ifrån Fridas blåbärspannkaka så jag slängde ner dom där i.
den här kakan blev krämig i mitten…..nog tack vare äggulorna..2 ägg + 3 överblivna äggulor, (i rec.stod det 3 ägg från början)
1 ½ dl.socker + 1 dl sötningsmedel. (kanske kan man minska sockret ännu mer?)
½ dl.vetemjöl + ½ dl. bakepro (kanske kan man ta bort mjölet helt??)
½ tsk bakpulver
3/4 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
2 krm salt
250 gr. Milbona kvarg
rivet skal av 1 limeVispa ägg o socker pösigt, rör ner resten. Häll i lätt smörjd o bröad pajform.
Grädda 25 minuter i 200* mitten av ugnenär alltid skeptisk till att förstöra chokladsmak med andra grejer, men limen visade sig vara pricken över i:et!
till detta rörde jag ihop en klick Milbona med lite minimjölk o vaniljsocker, sötningmedel……friskt o fräscht!
SMAKLIG!
Hej!
Tokig som jag är i att baka var jag bara tvungen att testa att göra en dietkladdkaka med dietkräm, då jag just nu går på diet och har valt att avstå från allt sött så kommer jag bjuda kompisar och kollegor på följande istället, själv får jag ta det då jag nått mitt uppsatta, delmål:Diet kladdkaka med dietkräm:
Dietchokladkaka
Mängd
Ägg 3st = 150gr
Sötningsmedel 2dl = 20gr
Bakepro 1dl = 28gr
Bakpulver ½tsk
Kakao 3/4dl = 35gr
Vaniljsocker 2tsk
Salt 2krm
Kesella/Kvarg 1% 250gr
Limeskal från lime: 1stTotalt per kaka:
Protein: 81.54
Fett: 26.32
Kolhydrater: 25.38
Kcal: 701.2
Dipmix till kladdis
Kvarg 1% 200gr
Vaniljsocker ½tsk
Sötningsmedel: 2tsk = 1gr
Vatten ca ½ dl
Totalt per kaka:
Protein: 25.42
Fett: 2
Kolhyrdater: 7.76
Kcal: 152.8
Samt:
Olivolja till formen 10gr
Fett: 10
Kcal: 88[/b]Hur går man tillväga???
Man smörjer en ungsäker rund form med avtagbar botten i olivolja. Därefter vispar ägg + sötningsmdele till en skummigmassa, sedan vänder man ned resten av ingredienserna, i skum massan. In i ugn i ca 20 minuter, 200 grader. Under tiden kakan står i ugnen blandar man ihop alla ingredienserna i dietkrämen. Kakan skall seda svalna innan man breder på dietkrämen.
Färdig av serveras och full av protein!Smaklig måltid!!!
Nedan ser ni vägen från sats till färdig dietkaka:
Och: Ja det ser gott ut, eller hur ? Får se om jag får godkänt:|
10 september, 2008 at 18:51 #294268Anonym anvandareMemberSåpbubblan wrote:Utgick från detta receptet men styrde vidare mott nytto hållet:Hej!
Tokig som jag är i att baka var jag bara tvungen att testa att göra en dietkladdkaka med dietkräm, då jag just nu går på diet och har valt att avstå från allt sött så kommer jag bjuda kompisar och kollegor på följande istället, själv får jag ta det då jag nått mitt uppsatta, delmål:Diet kladdkaka med dietkräm:
Dietchokladkaka
Mängd
Ägg 3st = 150gr
Sötningsmedel 2dl = 20gr
Bakepro 1dl = 28gr
Bakpulver ½tsk
Kakao 3/4dl = 35gr
Vaniljsocker 2tsk
Salt 2krm
Kesella/Kvarg 1% 250gr
Limeskal från lime: 1stTotalt per kaka:
Protein: 81.54
Fett: 26.32
Kolhydrater: 25.38
Kcal: 701.2
Dipmix till kladdis
Kvarg 1% 200gr
Vaniljsocker ½tsk
Sötningsmedel: 2tsk = 1gr
Vatten ca ½ dl
Totalt per kaka:
Protein: 25.42
Fett: 2
Kolhyrdater: 7.76
Kcal: 152.8
Samt:
Olivolja till formen 10gr
Fett: 10
Kcal: 88[/b]Hur går man tillväga???
Man smörjer en ungsäker rund form med avtagbar botten i olivolja. Därefter vispar ägg + sötningsmdele till en skummigmassa, sedan vänder man ned resten av ingredienserna, i skum massan. In i ugn i ca 20 minuter, 200 grader. Under tiden kakan står i ugnen blandar man ihop alla ingredienserna i dietkrämen. Kakan skall seda svalna innan man breder på dietkrämen.
Färdig av serveras och full av protein!Smaklig måltid!
Nedan ser ni vägen från sats till färdig dietkaka:
Och: Ja det ser gott ut, eller hur ? Får se om jag får godkänt:confused
Japp, ville bara flika in att min dietkladdkaka fick GODKÄNT!
Och det av mina grannar som INTE tränar och går på diet utan äter ”vanliga bakverk” så att säga! :yahoo:Betyder att DU också borde prova denna och bjussa på vid speciella tillfällen. Då du ger både dig själv och din omgivning en björntjänst: Party begin whit my dietkladdis: :fun:
Lycka till:dance:
14 september, 2008 at 15:15 #294269Anonym anvandareMember3st äggvitor
150gr kesella
100gr minikeso
2dl dalblad bakepro
2tsk bakpulver
50gr kalkon
50gr pärltomaterVispa samman ägg, kesella, keso, bakpulver och bakepro tillsätt sedan kalkon (som du skivat) , fördela i formar och garnera med pärltomat.
In i ugnen, 200grader ca 20 minuter.
Viola: -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.