Recept Fulla Med Protein

Home Forums Matlagning och Recept Recept Fulla Med Protein

  • This topic is empty.
Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 205 total)
  • Author
    Posts
  • #294210

    Ska testa brödet, kakan och pajen när jag får tid! Fortsätt lägga ut dina protterecept:up: Ha det gott!

    #294211

    När man bakar med bake pro, blir det fluffigare än med mjöl då? Och kan kan baka med enbart bakepro eller behövs det mjöl också?

    Är det någon som testat baka en Fever-fluff i ugnen? tänkte om den sjunker ihop då….

    Dina reccept ser mkt goda ut Mia:)!

    #294212

    milia:
    bakepro gör brödet torrare än vanligt mjöl så därför blir det nog inte sågott med enbart det…men det finns kanske nåt knep som jag inte kommit på än…

    #294213

    okej, tack för svaret iaf;), psylliumfrön gör det ju saftigare, och man kanske skulle kunna använda lite yoghurt/fil/kesella ?
    Jag ska prova när jag fått tag på en burk

    #294214
    athleticmia wrote:
    fibrex finns i vanlig butik vid mjöl….

    avokadooolja i hälsokost åtminstone…behöver ju inte va den oljan men…vet inte om det gör ngn skillnad smakmässigt…

    Ahh ok, men behöver inte brödet jäsa innan det ska in i ugnen?

    #294215
    Charlotte_ wrote:
    Ahh ok, men behöver inte brödet jäsa innan det ska in i ugnen?

    ja hade ingen jäst så…men du kan prova med jäst! blir säkert lite fluffigare då..körde på bakpulver o bikarbonat…

    #294216

    Underbar tråd, Mia! Jag ska testa allt här inne… :D

    #294217
    athleticmia wrote:
    här kommer lite nya recept från mitt kök…

    CHOKLAD- OCH JORDNÖTSKAKA[/b]

    Jättegod Mia! Iom att jag också älskar att testa nya mixer i köket, ändrade jag lite i receptet då jag bakade andra gången. Hade i riven morot, skippade jordnötssmöret och strödde i stället hackade valnötter ovanpå. Gräddade som muffins -> tummen upp!

    #294218
    Milia wrote:
    Är det någon som testat baka en Fever-fluff i ugnen? tänkte om den sjunker ihop då….

    Vad är en Fever-fluff?;) Ligger recepter uppe här på forumet? Låter gott

    #294219
    Macke89 wrote:
    Vad är en Fever-fluff?;) Ligger recepter uppe här på forumet? Låter gott

    FEVER är medlem på forumet, bakar mycket bra och framförallt gott+nyttigt

    #294220
    GymTT wrote:
    FEVER är medlem på forumet, bakar mycket bra och framförallt gott+nyttigt

    Jag vet att Fever är medlem här på forumet:P

    #294221

    Senaste tiden har min havregrynsgröt bytts ut mot pannkakor.
    Exakt samma ingredienser dock tillagat lite annorlunda:)
    Gott och lätt att göra!

    1 dl (35 g havregryn)
    3 äggvitor (ca. 100 gram)
    30 g vaniljvassle
    30 g kruskakli
    1 tsk fiberhusk
    1 dl vatten
    lite flytande sötningsmedel

    Mixa ihop med stavmixer och tillsätt 20 gram hela linfrön.
    Rör om och stek till pannkakor…
    ät som dom är eller med valfritt tillbehör

    Kcal: 346
    P: 43 g, E% 51%
    F: 4,8 g, E% 12,5%
    K: 29 g, E% 34,5%

    #294222
    Hanne wrote:
    Senaste tiden har min havregrynsgröt bytts ut mot pannkakor.
    Exakt samma ingredienser dock tillagat lite annorlunda:)
    Gott och lätt att göra!

    1 dl (35 g havregryn)
    3 äggvitor (ca. 100 gram)
    30 g vaniljvassle
    30 g kruskakli
    1 tsk fiberhusk
    1 dl vatten
    lite flytande sötningsmedel

    Mixa ihop med stavmixer och tillsätt 20 gram hela linfrön.
    Rör om och stek till pannkakor…
    ät som dom är eller med valfritt tillbehör

    Kcal: 346
    P: 43 g, E% 51%
    F: 4,8 g, E% 12,5%
    K: 29 g, E% 34,5%

    det där ska jag testa!! tack hanne!!

    #294223
    Sara wrote:
    Proteinpannkaka i ugn [/b]

    1,5 dl vatten
    1 ägg
    1 äggvita
    30 g vaniljprotein (jag använder Protec, tre skopor)
    1 msk sojamjöl
    1 msk cocosflingor
    Kardemumma
    50 g hallon

    Vispa ihop allt utom hallonen med elvisp. Vänd ner hallonen och lägg smeten i en liten bakplåtspappersklädd ugnsform. Grädda i 200 grader varm ugn i ca 20 minuter.

    Kcal: 297
    Protein: 39,4 g
    Kolhydrater: 5,8 g
    Fett: 11,8 g

    Avnjutes med fördel med lite kvarg eller keso uppepå, och sötningsmedel om man så vill :up:

    No offence, men det var det vedervärdigaste jag smakat på länge!
    Jag testade med Whey-80 Banan istället, konsistensen blev grynig och smaken blev inte alls god helt enkelt! :(

    #294224

    vart köper man bakpro.. måste ju testa alla recept=P

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 205 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.