Home › Forums › Matlagning och Recept › Recept Fulla Med Protein
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
13 januari, 2007 at 05:28 #294210Anonym anvandareMember
Ska testa brödet, kakan och pajen när jag får tid! Fortsätt lägga ut dina protterecept:up: Ha det gott!
13 januari, 2007 at 08:30 #294211Anonym anvandareMemberNär man bakar med bake pro, blir det fluffigare än med mjöl då? Och kan kan baka med enbart bakepro eller behövs det mjöl också?
Är det någon som testat baka en Fever-fluff i ugnen? tänkte om den sjunker ihop då….
Dina reccept ser mkt goda ut Mia:)!
13 januari, 2007 at 10:30 #294212Anonym anvandareMembermilia:
bakepro gör brödet torrare än vanligt mjöl så därför blir det nog inte sågott med enbart det…men det finns kanske nåt knep som jag inte kommit på än…13 januari, 2007 at 13:20 #294213Anonym anvandareMemberokej, tack för svaret iaf;), psylliumfrön gör det ju saftigare, och man kanske skulle kunna använda lite yoghurt/fil/kesella ?
Jag ska prova när jag fått tag på en burk13 januari, 2007 at 16:35 #294214Anonym anvandareMemberathleticmia wrote:fibrex finns i vanlig butik vid mjöl….avokadooolja i hälsokost åtminstone…behöver ju inte va den oljan men…vet inte om det gör ngn skillnad smakmässigt…
Ahh ok, men behöver inte brödet jäsa innan det ska in i ugnen?
14 januari, 2007 at 10:18 #294215Anonym anvandareMemberCharlotte_ wrote:Ahh ok, men behöver inte brödet jäsa innan det ska in i ugnen?ja hade ingen jäst så…men du kan prova med jäst! blir säkert lite fluffigare då..körde på bakpulver o bikarbonat…
14 januari, 2007 at 21:29 #294216Anonym anvandareMemberUnderbar tråd, Mia! Jag ska testa allt här inne…
18 januari, 2007 at 13:48 #294217Anonym anvandareMemberathleticmia wrote:här kommer lite nya recept från mitt kök…CHOKLAD- OCH JORDNÖTSKAKA[/b]
Jättegod Mia! Iom att jag också älskar att testa nya mixer i köket, ändrade jag lite i receptet då jag bakade andra gången. Hade i riven morot, skippade jordnötssmöret och strödde i stället hackade valnötter ovanpå. Gräddade som muffins -> tummen upp!
24 januari, 2007 at 12:05 #294218Anonym anvandareMemberMilia wrote:Är det någon som testat baka en Fever-fluff i ugnen? tänkte om den sjunker ihop då….Vad är en Fever-fluff? Ligger recepter uppe här på forumet? Låter gott
24 januari, 2007 at 17:16 #294219Anonym anvandareMemberMacke89 wrote:Vad är en Fever-fluff? Ligger recepter uppe här på forumet? Låter gottFEVER är medlem på forumet, bakar mycket bra och framförallt gott+nyttigt
24 januari, 2007 at 17:36 #294220Anonym anvandareMemberGymTT wrote:FEVER är medlem på forumet, bakar mycket bra och framförallt gott+nyttigtJag vet att Fever är medlem här på forumet:P
25 januari, 2007 at 07:47 #294221Anonym anvandareMemberSenaste tiden har min havregrynsgröt bytts ut mot pannkakor.
Exakt samma ingredienser dock tillagat lite annorlunda:)
Gott och lätt att göra!1 dl (35 g havregryn)
3 äggvitor (ca. 100 gram)
30 g vaniljvassle
30 g kruskakli
1 tsk fiberhusk
1 dl vatten
lite flytande sötningsmedelMixa ihop med stavmixer och tillsätt 20 gram hela linfrön.
Rör om och stek till pannkakor…
ät som dom är eller med valfritt tillbehörKcal: 346
P: 43 g, E% 51%
F: 4,8 g, E% 12,5%
K: 29 g, E% 34,5%25 januari, 2007 at 08:59 #294222Anonym anvandareMemberHanne wrote:Senaste tiden har min havregrynsgröt bytts ut mot pannkakor.
Exakt samma ingredienser dock tillagat lite annorlunda:)
Gott och lätt att göra!1 dl (35 g havregryn)
3 äggvitor (ca. 100 gram)
30 g vaniljvassle
30 g kruskakli
1 tsk fiberhusk
1 dl vatten
lite flytande sötningsmedelMixa ihop med stavmixer och tillsätt 20 gram hela linfrön.
Rör om och stek till pannkakor…
ät som dom är eller med valfritt tillbehörKcal: 346
P: 43 g, E% 51%
F: 4,8 g, E% 12,5%
K: 29 g, E% 34,5%det där ska jag testa!! tack hanne!!
14 februari, 2007 at 18:35 #294223Anonym anvandareMemberSara wrote:Proteinpannkaka i ugn [/b]1,5 dl vatten
1 ägg
1 äggvita
30 g vaniljprotein (jag använder Protec, tre skopor)
1 msk sojamjöl
1 msk cocosflingor
Kardemumma
50 g hallonVispa ihop allt utom hallonen med elvisp. Vänd ner hallonen och lägg smeten i en liten bakplåtspappersklädd ugnsform. Grädda i 200 grader varm ugn i ca 20 minuter.
Kcal: 297
Protein: 39,4 g
Kolhydrater: 5,8 g
Fett: 11,8 gAvnjutes med fördel med lite kvarg eller keso uppepå, och sötningsmedel om man så vill :up:
No offence, men det var det vedervärdigaste jag smakat på länge!
Jag testade med Whey-80 Banan istället, konsistensen blev grynig och smaken blev inte alls god helt enkelt!18 februari, 2007 at 23:23 #294224Anonym anvandareMembervart köper man bakpro.. måste ju testa alla recept=P
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.