- This topic is empty.
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Matlagning och Recept › Ska man mäta maten innan man tilllagar den eller efter ?
Ja , som rubriken lyder! tillagade själv nötfärs biffar idag på 100 g styck , och efter att jag stekt dom så vägde varje 100 grams biff 30 mindre , alltså 70 g per styck… ska man beräkna kalorier av dom där 100 g före tillagning eller 70 g efter tilllagning?
innan tillagning…
Jag mäter bara gurkan.
annars +1 ett på albin.
okej men tack ändå!!
och makaroner o pasta väger mer efter till lagning för de suger upp vatten
Öh, ja han menade nog inte något annat… bara att pasta väger mer efter tillagning.
+1
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY