Home › Forums › Matlagning och Recept › Valio Cottage Cheese utgår…
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
20 september, 2011 at 15:42 #327393Anonym anvandareMember
Jaha… Där sket sig halva min receptbok.
20 september, 2011 at 15:42 #58474Anonym anvandareMember20 september, 2011 at 17:00 #327394Anonym anvandareMemberDet låter tragiskt om det är sant. Alltså att halva din receptbok är beroende av ett livsmedel.
20 september, 2011 at 18:55 #327395Anonym anvandareMembervf just valio? alltså finns väl andra keso märken?:S
20 september, 2011 at 21:11 #327396Anonym anvandareMemberja vanliga ”keson” finns ju laktosfri den med?
21 september, 2011 at 09:53 #327397Anonym anvandareMemberNej det är klart att halva min receptbok inte består av den… Men jag har den till mycket eftersom den är betydligt bättre konistenst än andra märken.
Så nej, det är inte ’bara’ att byta, men man blir ju tvungen.
Men ni behöver inte oroa er, jag överlever
21 september, 2011 at 10:16 #327398Anonym anvandareMemberDet är brist på mjölkråvara nu. Det syns framför allt på smöret.
21 september, 2011 at 15:32 #327399Anonym anvandareMemberEddie Vedder wrote:Det är brist på mjölkråvara nu. Det syns framför allt på smöret.Det märkte jag när jag skulle köpa smör tidigare i veckan. Många sorter var slut i hyllan på Ica Maxi + att det stod en liten snygg lapp om att det var brist på smör i hela landet vilket gjorde att de tagit in andra märken på smöret!
21 september, 2011 at 15:53 #327400Anonym anvandareMemberLäste i någon tidning att det beror på LCHF hysterin. Kan den verkligen göra så pass mycket att smör ta slut Sverige runt?
21 september, 2011 at 16:34 #327401Anonym anvandareMemberDementis wrote:Läste i någon tidning att det beror på LCHF hysterin. Kan den verkligen göra så pass mycket att smör ta slut Sverige runt?Det påverkar nog. Men den stora trenden är ju att allmänheten för närvarande föredrar fullfeta produkter och produkter med få tillsatser. Så mattrenderna har skiftat även för den stora massan, inte bara LCHF:are. Jag tycker det är en positiv utveckling.
21 september, 2011 at 16:51 #327402Anonym anvandareMemberDementis wrote:Läste i någon tidning att det beror på LCHF hysterin. Kan den verkligen göra så pass mycket att smör ta slut Sverige runt?kan knappast vara SÅÅÅ många som är lchf – fans ..
6 oktober, 2011 at 17:43 #327403Anonym anvandareMemberDet är inte bara smöret som ligger pyrt till när mjölken sinar. Även OST-tillverkningen dras ned. Produktionen av ost fokuseras på de populära sorterna och som går som smör i de svenska hemmen.
Min favorit ”Västan 5%” får jag åka land och rike runt för att hitta. Ser ni någon i butiken så är den min.6 oktober, 2011 at 19:20 #327404Anonym anvandareMemberC@is wrote:Det är inte bara smöret som ligger pyrt till när mjölken sinar. Även OST-tillverkningen dras ned. Produktionen av ost fokuseras på de populära sorterna och som går som smör i de svenska hemmen.
Min favorit ”Västan 5%” får jag åka land och rike runt för att hitta. Ser ni någon i butiken så är den min.Är Västan 5% ärligt din favoritost?
7 oktober, 2011 at 18:39 #327405Anonym anvandareMemberfaran wrote:Är Västan 5% ärligt din favoritost?Den har den där karaktäristiska smaken av plast som retar smaklökarna som ingen annan ost.
Västan 5% började sina i osthyllan för länge sedan. I det fallet tror jag mer på att den säljs mindre och mindre eftersom det knappt är någon som vill ha den. Produkter som inte säljer slutar ju med tiden att produceras.
17 oktober, 2011 at 14:59 #327406Anonym anvandareMemberC@is wrote:Det är inte bara smöret som ligger pyrt till när mjölken sinar. Även OST-tillverkningen dras ned. Produktionen av ost fokuseras på de populära sorterna och som går som smör i de svenska hemmen.
Min favorit ”Västan 5%” får jag åka land och rike runt för att hitta. Ser ni någon i butiken så är den min.Är det verkligen en förlust om den plastbiten försvinner ur hyllorna?
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.