från små mullig till slank mitt dagliga intag

Home Forums Dagböcker från små mullig till slank mitt dagliga intag

  • This topic is empty.
Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 178 total)
  • Author
    Posts
  • #481672

    08.15 frukost nöfärs 10% + broccoli+ dvitamin+äppelvinägerkapsel+chilliburn+3 st omega3 + inaxol+mittval multi kvinna + ctronvatten+grönte

    #481673
    mee8 wrote:
    08.15 frukost nöfärs 10% + broccoli+ dvitamin+äppelvinägerkapsel+chilliburn+3 st omega3 + inaxol+mittval multi kvinna + ctronvatten+grönte

    lunch 12.30
    tonfiskburk(vatten) broccoli, svamp,tomat+chillibur+inaxol+2 koktägg

    #481674
    mee8 wrote:
    lunch 12.30
    tonfiskburk(vatten) broccoli, svamp,tomat+chillibur+inaxol+2 koktägg

    15.00 mellanmål ett äpple

    lätt träning 16-17 ett äpple

    middag 18.10 250gram nötfärs 10% + broccoli,svamp+spenat + äpplevinäger + inaol+ 3 st omega 3.

    #481675
    mee8 wrote:
    15.00 mellanmål ett äpple

    lätt träning 16-17 ett äpple

    middag 18.10 250gram nötfärs 10% + broccoli,svamp+spenat + äpplevinäger + inaol+ 3 st omega 3.

    summa 11300 steg lugn dag idag

    #481676

    06.45 frukost
    tonfiskburk (i olja avrunnen) 2 koktägg, broccoli+ tomat+ inaxol+äpplvinäger+chilliburn+3omega3+multivitamin brus mittval kvinna+ citonvatten+ grönte

    #481677

    10.30 mellanmål äpple

    13,00 lunch kyckling file(grillad utan skin) + lite kycklingben skiva (utanskin)+ inaxol + chilliburn+ grönte

    16,30 mellanmål äpple

    18,30 tonfisk burk(avrunnen olja) + broccoli+ tomat + äppelvinäöger.

    #481678
    mee8;977472 wrote:
    10.30 mellanmål äpple

    13,00 lunch kyckling file(grillad utan skin) + lite kycklingben skiva (utanskin)+ inaxol + chilliburn+ grönte

    16,30 mellanmål äpple

    18,30 tonfisk burk(avrunnen olja) + broccoli+ tomat + äppelvinäöger.+ äpple

    20.41 sen mellanmål ett äpple

    summa 18000 steg översteg mitt fruktkonto idag blev 3stora äpplen + en liten!! kännde att jag behövde mera kolisar för tungt jobb o flera steg + rödaveckan. hoppas det inte förstör mitt mål

    #481679

    08.15 frukost tonfisk burk( avrunnen olja)+ broccoli+ haricots verts+ 2 kokt ägg+äppelvinäger kapsel+ chillibur+ d-vitamin+ 3 omega3+ citronvatten grönte+inaxol

    #481680

    11.30 lunch kycklingfile + broccoli/blomkål/svamp/haricots verts + chilliburn+ inolaxol-(för magen!) grönte + citronvatten.

    #481681

    15.00 mellanmål ett äpple

    18.00 middag köttfärs+ spenat/blomkål/svamp + äppelvingerkapsel+inolaxon+ grönte.

    #481682
    mee8 wrote:
    08.15 frukost tonfisk burk( avrunnen olja)+ broccoli+ haricots verts+ 2 kokt ägg+äppelvinäger kapsel+ chillibur+ d-vitamin+ 3 omega3+ citronvatten grönte+inaxol

    Bra frukost.
    Tyvärr är det ingen bra olja i tonfisken, brukar vara solrosolja eller liknade skitolja. Ett tips om du vill ha fett till tonfisken är att köpa i vatten och ha på en liten mängd kokosfett.

    #481683
    mee8 wrote:
    15.00 mellanmål ett äpple

    18.00 middag köttfärs+ spenat/blomkål/svamp + äppelvingerkapsel+inolaxon+ grönte.

    middagen ändrat samma som lunch + äppelvingerkapsel+inolaxon+ grönte

    summering av dagen
    lung ingen direkt aktiv dag summa steg 14295 steg

    #481684

    frukost 10/5
    kl 6,00 tonifsk burk (vatten) broccoli/blomkål, 2 kokt ägg+ kvisttomater + d-vitamin+ omega3 3st, inolaxol+ äppelvinäger+ chilliburn + citronvatten+ grönte.

    mellanmål 09.30 äpple

    #481685
    Vincent Qvarfordt wrote:
    Bra frukost.
    Tyvärr är det ingen bra olja i tonfisken, brukar vara solrosolja eller liknade skitolja. Ett tips om du vill ha fett till tonfisken är att köpa i vatten och ha på en liten mängd kokosfett.

    okay brukar ofta äta i vatten men hitta ingen i vatten i butiken så det fick bli i olja även om jag häller ut så kan man ju inte få bort allt:( men bättre att köra med olivolja:=) Tack för tipset.

    #481686

    lunch 12.15 hastigt tonfisk burk(vatten) broccoli/blomkål, haricots + körsbärstomater+ grönte

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 178 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.