Pontus Journal

Home Forums Dagböcker Pontus Journal

  • This topic is empty.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #56205
    #248199

    För att få bättre uppsikt över min träning så tänkte jag starta en journal där jag kommer redovisa mina träningspass, vad jag stoppar i mig osv.

    Fakta om mig

    Namn: Pontus
    Ålder: 18
    Vikt: runt 70kg
    Sysselsättning: Fotboll/styrketräning och plugg.

    Träningsupplägget jag kör efter är ganska basic, kör 3 pass i veckan. Ett överkropp resp underkropp och sedan ett helkropp. Kondition körs minst 1 gång i veckan. Fotboll tränas 2 gånger och match 1-2.

    Målet är att gå upp i vikt, har tappat ca 5-6 kg sen julas då jag gjorde ett uppehåll med styrketräningen. Men nu kör vi igen :)

    #248200

    Låter bra, skulle gärna vilja ha lite stats! :D Lycka till.

    #248201

    Okej ;D my bad skulle skrivit det men iaf när jag vägde som mest (76kg) så vart statsen

    Bänk: 1×80
    Mark: 5×105
    Knäböj: 95×8

    Thanks btw =)

    #248202

    Åt min frukost, 2dl havregrynsgröt, 1 pågen subs med skinka/salami, 3ägg. Kollade en film sen drog jag och tränade överkroppen.

    Bänkpress

    stångx20
    50×5 5set

    T-bars

    slädex15
    20×10
    25×8
    25×8
    25×8

    Militärpress

    10×15
    30×8
    30×6
    30×5

    Skivstångcurl

    30×6
    30×6
    25×10

    Pushdowns med rep

    25×8
    30×6
    25×8
    25×8

    Första riktiga passet på ett tag. Inte helt 100 än men det är en vanesak. Efter passet åt jag kyckling och köttbullar med lite pasta. Och nu ikväll blev det tre rätters från thairestaurangen och kanske lite smågodis senare ikväll.

    #248203

    Efter jobb idag blev det ett löppass, ca 5.5 km i högt tempo på tiden ca 20 minuter.

    Maten idag

    1. Thaibuffé, 2 portioner, 1 ramlösa.
    2. 1 magnum gold
    3. (efter träning) 2 dl havregrynsgröt, 2 pågen subs, blåbär med keso, 4 ägg, 1 st whey 100 med mjölk

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.