- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
7 september, 2010 at 04:22 #271760Anonym anvandareMember
Har inte haft möjlighet att registrera kosten på ett tag, men här kommer lite stats Fredag v35 t.o.m. måndag v36.
Snittvikt 102,5 kg
Snittmidja 113,5 cm
Snitt energi 2715 kcalKommer förmodligen inte att lägga upp alla måltider i fortsättningen, däremot kan det bli lite bilder, när jag har nåt gott på gång. Just i helgen har jag bakat memma, så det är möjligt att det kommer bilder på den.
11 september, 2010 at 00:15 #271761Anonym anvandareMemberHär kommer lite stats Tisdag v36 t.o.m. Fredag v36.
Snittvikt 101,5kg (102,5 kg)
Snittmidja 114,4cm (113,5 cm)
Snitt energi 3491 kcal (2715 kcal)Inom parantes Fredag v35 t.o.m. Måndag v36.
Har inte fixat med bilderna än.Recept hyfsat nyttiga muffin jag bakade idag fredag v36:
1. Sätt ugnen på 175 grader och placera gallret lågt i ugnen.
2. Rör ihop, 1,5dl grovt rågmjöl med 3dl fint rågmöl, 2 msk kakaopulver och 2 tsk bakpulver.
3. Vispa ihop 3 hela ägg med 3 dl mörk sirap, därefter vispar du i 3/4 dl olivolja, 1/2 dl mellanmjölk och 1 dl starkt kaffe.
4. Rör ner ägg sirapssmeten i mjölblandningen.
5. Häll upp på 6 st american muffin formar.
6. Grädda i 45 minuter.
12 september, 2010 at 01:40 #271762Anonym anvandareMemberLite bilder:
[img=http://www.nyttgrepp.se/muslifix.jpg]Skär ner lite torkade aprikoser till min kraftmüsli[img=http://www.nyttgrepp.se/sardinmacka.jpg]Sardiner på pumpernickel med solrosfröno röd paprika.
[img=http://www.nyttgrepp.se/memma.jpg]Memma med mjölk – Finsk påskefterrätt, gjord på malt, rågmjöl, sirap, salto malda pomeransskal.
[img=http://www.nyttgrepp.se/salladstall1a.jpg]En salladstallrik på potatis, Bengal Spice Mango Chutney, stora vita bönor, morot, rödbetta, rödlök, champinjon, körsbärstomat, rädisa,o fänkål.
12 september, 2010 at 01:59 #271763Anonym anvandareMember[img=http://www.nyttgrepp.se/viktdiagram_v36-2010.gif]Viktnedgång fr.o.m. 1 jan 2010 t.o.m. 11 sep 2010.
12 september, 2010 at 08:20 #271764Anonym anvandareMemberSnart under 100, kör på!
13 september, 2010 at 00:20 #271765Anonym anvandareMembermaskin wrote:Snart under 100, kör på!Tack! Jag bör vara under 100, vilken dag som helst nu.
13 september, 2010 at 22:32 #271766Anonym anvandareMemberLite matbilder igen!
[img=http://www.nyttgrepp.se/salladstall_lordag-v36.jpg]Lördag V36 – Salladstallrik.[img=http://www.nyttgrepp.se/kraftgrot_mandag-v36.jpg]Måndag v37 – Skogshuggargröt från Pajala.
14 september, 2010 at 17:36 #271767Anonym anvandareMemberHär kommer lite stats Lördag v36 t.o.m. Tisdag v37.
Snittvikt 101,0kg
Snittmidja 113cm
Snitt energi 2650 kcal25 september, 2010 at 06:24 #271768Anonym anvandareMemberDenna vecka har jag varit nere på tvåsiffrigt. Men idag var vikten 100 jämt och midjan 113cm.
Tänkte visa två bilder:
[img=http://www.nyttgrepp.se/rotsakspytting.jpg]Här steker jag rotfrukterna till rotsakspytten.[img=http://www.nyttgrepp.se/rotsakspytt.jpg]Och här är en bild på anrättningen – kålrot, morot, potatis, champinjon, lök och stora vita bönor.
12 oktober, 2010 at 09:08 #271769Anonym anvandareMemberVikten nu på morgonen var 104 kg och midja 114 cm, 2 cm från bästa formen hittills iår.
I fredags gjorde jag och en tjejbekant en rätt så inovativ sushimakiclock med sashimi. Lägg märke till att det är 12 bitar maki precis som timmar på klockan. Fyllning kallrökt lax o sparris.
[img=http://www.nyttgrepp.se/makiclock.jpg]Igår gjorde jag en salladstallrik på potatis, kidneyböna, solroskärnor Bengalaspice Mangochutney, champinjon, persiljerot, morot o broccoli.[img=http://www.nyttgrepp.se/salladstall_man_v41.jpg]
26 oktober, 2010 at 06:10 #271770Anonym anvandareMemberTisdag v43: 8507visningar
Vikt 101 kg
Midja 111,5cmMidjan verkar röra sig neråt medans vikten står still.
Här en salladstallrik med bakad potatis.
[img=http://www.nyttgrepp.se/salladtallv41.jpg]Och så gjorde jag en sushitallrik med sushiris, kallrökt lax, aramealg, savoykål och sparris.[img=http://www.nyttgrepp.se/sushitallrikv41.jpg]
30 oktober, 2010 at 02:09 #271771Anonym anvandareMemberTorsdagen 28/10-v43/2010
8601 visningar.
Gjorde en separat salladstallrik till middag idag, eftersom potatisgratängen tog så stor plats.
[img=http://www.nyttgrepp.se/salladstallv43.jpg][img=http://www.nyttgrepp.se/potatisgratang.jpg]
8 november, 2010 at 05:34 #271772Anonym anvandareMemberMåndagen 8/11-v45/2010
8708 visningar.
Gjorde en salladstallrik till middag i veckan, Potatis, gula ärtor, körsbärstomat, morot, rödbeta, savoykål och aramealger.:
[img=http://www.nyttgrepp.se/salladstallv44.jpg]I Fredags koka vi marmelad på en röd grape, två citroner och 4 lime, samt nästan ett kg rårörssocker, blev 4st 400g burkar för ca 18 kr/st:[img=http://www.nyttgrepp.se/marmelad1.jpg][img=http://www.nyttgrepp.se/marmelad2.jpg]
14 november, 2010 at 22:38 #271773Anonym anvandareMemberSöndagen 14/11, v45/2010
8842 visningar.
I morse vägde jag 103,5 kg och midjan var 114,5 cm.
Har haft vila från dieten och vägt som mest 105 kg, men nu är jag på G igen.Helt hemmagjord chokladpudding.
[img=http://www.nyttgrepp.se/chokpudd1.jpg]Häll 5,5 dl mellanmjölk i en kastrull, tillsätt ett ägg, blanda 3 msk socker med 3 msk kakao och vispa ner det i mjölken.
Häll 4 msk mellanmjölk i ett glas och rör i 4,5 tsk gelatinpulver.
Sätt på plattan på 3:an och värm tills innehållet är 65 grader ca 35 minuter.
Rör därefter ner gelatin – mjölkblandningen.
Häll upp i 4 små portionsskålar och täck med gladpack.
Ställ i kyl och vänta 3 till 4h.Servera.
Salladstallrik denna vecka:[img=http://www.nyttgrepp.se/salladstallv45.jpg]Rostade rotfrukter m.m.[img=http://www.nyttgrepp.se/rostrotfrukt1.jpg]
26 november, 2010 at 00:03 #271774Anonym anvandareMemberTorsdagen 25/11 – v47/2010
8955 visningar.
Har bakat lite gott, nämligen Wiener Kaiser Semmeln.
Ett bakverk som skapats till okänd Kejsare.
Mycket arbetsintensivt bakverk, står det i Jan Heds brödbok ”BRÖD”
Och det är snudd på ett understatement.[img=http://www.nyttgrepp.se/wienerkaisersemmeln.jpg]Här är en salladstallrik från förra veckan.[img=http://www.nyttgrepp.se/salladstall_v46-2010.jpg]Och en Janssons där jag skar potatisstavarna något för grova.
Dessutom köpte jag orensad ansjovis, så då fick jag snitta längs buken och skölja ur tarminnehållet, samt peta ur ryggraden, vilket påminner mig om devisen ”Det är ett skitgöra, men nå’n måste göra det”. Dessutom lönar det sig dåligt, man spar max en tia jämfört med att köpa färdigrensad ansjovis.[img=http://www.nyttgrepp.se/janssons_v46-2010.jpg]
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.