Home › Forums › Deff och fettminskning › Fira på jobbet under diet?
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
5 maj, 2010 at 14:32 #495115Anonym anvandareMember
jahopp då får ja be så mycket om ursäkt, ta på mig dumstruten och hoppas ja inte upptog allt för mycket av er tid…
5 maj, 2010 at 14:48 #495116Anonym anvandareMemberTa det inte personligt. Alla är vi rätt löjliga som ens disskuterar en sån här grejj
5 maj, 2010 at 14:56 #495117Anonym anvandareMemberÄr ju perfa att diskutera pizzors vara eller inte vara när man har tråkigt på jobbet:up:
5 maj, 2010 at 14:59 #495118Anonym anvandareMemberJag snor din tråd.
Jag lyckas hitta olika bedömningar vad en standardpizza innehåller i Kcal.Är det någon som har koll?
5 maj, 2010 at 15:22 #495119Anonym anvandareMemberIndec wrote:Jag snor din tråd.
Jag lyckas hitta olika bedömningar vad en standardpizza innehåller i Kcal.Är det någon som har koll?
Frågan är om du kan standartisera en pizza.
Finns ju massor av olika tillbehör att ha på + olika fetthalt på osten osv.Så du får nog räkna med ett spann där allt mellan 1200-2000 kcal låter rimligt. (Då pratar vi inte familjepizzorna som är standard för mig:p)
5 maj, 2010 at 15:34 #495120Anonym anvandareMemberVad är en standardpizza?
När man lagar mat påverkar ju alla faktorer, t.ex. hur mycket olja har pizzabagarna i sin tomatsås? Vad har de för fett% på osten? Hur mycket ost använder de? Vad har man på pizzan? Hur många gram av vilka ingredienser?
Om man vill veta innehållet på en pizza får man nog antingen köpa en väldeklarerad pizza i frysdisken eller göra den själv.
5 maj, 2010 at 15:51 #495121Anonym anvandareMemberKan ju skippa optinojan o äta skiten. Kommer väl resultera i ett överskott på kanske 2000 för den dagen ?? Dra ner lite på kalorierna under de kommande vilodagarna så e du tillbaka på spåret. Hela dieten kollapsar ju inte lixom.
5 maj, 2010 at 16:46 #495122Anonym anvandareMemberMarranL wrote:Vad är en standardpizza?När man lagar mat påverkar ju alla faktorer, t.ex. hur mycket olja har pizzabagarna i sin tomatsås? Vad har de för fett% på osten? Hur mycket ost använder de? Vad har man på pizzan? Hur många gram av vilka ingredienser?
Om man vill veta innehållet på en pizza får man nog antingen köpa en väldeklarerad pizza i frysdisken eller göra den själv.
Det jag menade var normalpizza: Margherita. Buzzola et.c och ett ungefärligt spann.
Men jag förstår också att det varierar kraftigt.
5 maj, 2010 at 17:43 #495123Anonym anvandareMemberSallad, eller Kebabrulle kanske? Mindre ost på den rackarn än pizzan!
5 maj, 2010 at 21:54 #495124Anonym anvandareMemberHär är min uträkning vad en pizza innehåller -> [http://www.andreazengstrom.se/2009/06/hur-mycket-innehaller-en-pizza.html]
5 maj, 2010 at 21:56 #495125Anonym anvandareMemberTack för den uträkningen Engström! Och då är jag inte ironisk.
5 maj, 2010 at 22:16 #495126Anonym anvandareMemberAndreaz Engström wrote:Här är min uträkning vad en pizza innehåller -> [http://www.andreazengstrom.se/2009/06/hur-mycket-innehaller-en-pizza.html]*får pizzaskräck igen*
6 maj, 2010 at 09:02 #495127Anonym anvandareMemberVanilla wrote:*får pizzaskräck igen*Varför då? Tvärt om för mig!
Pizza Vesuvio/Calzone
Kolhydrater 107g
Fett 49g
Protein 58g
Kcal 1115Fan strålande bulk-käk!
Mindre än en tredjedel av mitt intag under bulk!6 maj, 2010 at 10:57 #495128Anonym anvandareMemberIndec wrote:Varför då? Tvärt om för mig!Pizza Vesuvio/Calzone
Kolhydrater 107g
Fett 49g
Protein 58g
Kcal 1115Fan strålande bulk-käk!
Mindre än en tredjedel av mitt intag under bulk!För att jag hellre käkar typ 2 matiga sallader med nötter, avokado, lax, kräftstjärtar. höhö. Eller ett paket glass. MMMMMMMMMMMM!
Äter nästan aldrig pizza (käkar inte röttkött+kyckling så finns inte mkt att välja bland) o tycker inte de e så gott heller, bara deg typ fast när jag är packad får jag för mig att käka det, och det går ju ner hyffsat snabbt, haha. Skrämmande!
6 maj, 2010 at 14:04 #495129Anonym anvandareMemberI mitt kostprogram jag använder mig av beräknas en pizza ha följande värden / 100g.
Capriccosa från resturang har;
267kcal
11g P
25g K
13,4g F -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.