Hjälp med kostschema

Home Forums Deff och fettminskning Hjälp med kostschema

  • This topic is empty.
Viewing 4 posts - 31 through 34 (of 34 total)
  • Author
    Posts
  • #641835
    mikaelj wrote:
    Har du tittat på periodisk fasta? [http://leangains.com]

    Nej , förklara istället vad som menas ? :)

    #641836

    [/b]Det är ingen som kan lägga upp en mat schema till mig ? bara skriva vad jag ska äta , har sjukt svårt att lägga upp ett vettigt.
    Behöver hjälp med frukosten,middagen och kvällsmaten bara.

    Och helst om jag ska skita i pastan,potatisen,riset m.m. Försöka skippa kolhydraterna så mycket jag kan eller om jag ska lägga till något i kolhydrats väg :)

    Så kör jag samma på mellanmålen och skolmaten.

    Vore väldigt bra. Det är sista spurten nu på deffen så. 3 veckor kvar (A)

    Tacksam för hjälp :D

    #641837
    siimoon wrote:
    Nej , förklara istället vad som menas ? :)

    Skippa frukost, träna, ät en ordentlig lunch, ät ordentlig middag, sov.

    Du äter 8 timmar av dygnets timmar och lägger så mycket energi som möjligt direkt efter träningspasset, och fastar alltså 16 timmar, där den större delen är natt.

    Praktiskt exempel:

    12.00 10g EAA direkt innan träningen
    12-13 Träning
    13.00 10g EAA direkt efter träningen, lunch en stund senare
    ev. mellanmål någonstans
    20.00 Middag
    20-12: Enbart vätska (när du är vaken)

    #641838

    Jag är helt klart pro flytande föda gällande dieter, så länge de inte baseras på detta enbart.
    Det är absolut ett effektivt sätt att nedreglera ”fusk”, lite atkins-style.

    Min farsa, 63 bast, har bantat till och från i evigheter och lyckades äntligen gå ner sina första kilon genom en sån där sopp-baserad kur typ Allévo. Han åt fyra-fem soppor per dag och en ganska klen middag med frugan varje dag och plötsligt gick det upp för honom hur det känns att ligga med underskott i längre perioder: det var inte så farligt att vara hungrig.

Viewing 4 posts - 31 through 34 (of 34 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.