- This topic is empty.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Deff och fettminskning › Nybörjare på träning och kost!
Hej allihopa!
Jag har sedan ca: 2 månader tillbaka börjat träna regelbundet på ett gym. Jag kör ca: 4 gånger i veckan och nu har jag fått ett ”mat” program av en vän. Tänkte om ni kunde tycka till om det?
Frukost (ca: kl. 8.30-9.00):
Alt. 1 Havregrynsgröt 1.5 dl torra havregryn, skivat äpple.
Alt. 2 Två skivor mörkt bröd med kalkon el. skinka och gurka på.
Alt. 3 4 ägg men bara en gula. Tillagade som en omelett tex. Grönsaker till
Lunch (ca: kl. 12.00-13.00)
Alt. 1 Kycklingfilé 1st. med 1 dl okokt ris och grönsaker
Alt. 2 Räksallad med broccoli, quinoa, bönmix och avocado
Alt. 3 Ugnsbakad torsk med quinoa, grönsaker och citron & kryddor.
Mellanmål (ca: 15.30)
Alt.1 Lätt kesella med funlight och naturella cashewnötter.
Alt.2 Cottage cheese med linfrön och lite kanel och skivat äpple.
Träning ca: kl. 18.30 el 19.30 beroende på när ja slutar jobba.
Kör ca: 30 min kondition som uppvärmning och sedan styrke pass där jag kör igenom hela kroppen med olika maskiner. Använder alltså INTE fria vikter alls. Det är jag alldeles för orutinerad för än så länge haha.
Middag blir något av lunch alternativen.
Vad tycks om detta? Det resultat jag eftersträvar är främst att bli lite mer ”fit” och kanske få lite synbara muskler..
Super tacksam för alla åsikter!
tack för det tipset, ska absolut testa att göra som du sa.
En annan sak jag funderat på är hur man tillagar kycklingen på bästa sätt? Jag brukar typ köra den i panna med olja men det är tydligen inte alls rätt? Hur gör ni?
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY