- This topic is empty.
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Kost och Näringslära › ägg
Tjena!! N
Det beror ju helt och hållet på vad ägget väger.
Men ett kokt eller rått ägg innehåller ca 12 g protein/100g
Ett rått dock bara hälften i praktiken, eftersom man bara kan ta upp 50% av proteinet i otillagade ägg.
det finns en väldigt bra sida som jag använder kanske en sisådär tusen ggr om dagen
[www.slv.se]
bara att klicka på sök i livsmedelsdatabasen. Lättare blir det inte : )
Ägg är en superb proteinkälla. Tar man bort äggulan så är den nästintill helt fettfri! Brukar äta 3-5 äggvitor + ev 1 äggula på grovt bröd som mellanmål eller utan bröd innan läggdags! :up:
ska vara ca 7,5g med gulan har jag f
Inte bara en bra proteinkälla, det är väldigt gott också!
Hur kommer det sig?
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY