Home › Forums › Kost och Näringslära › Ägg på dunk. Stockholm, Fridhemsplan, Daglivs
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
10 september, 2010 at 11:05 #55475Anonym anvandareMember10 september, 2010 at 11:05 #141733Anonym anvandareMember
Hej!
Vet inte många redan vet om detta. Men de har börjat sälja ägg med endast vitan och ägg med gula på burk. Tror det var 1 liters burkar. 1dl ska motsvara 3 st äggvitor (läste bara på äggvite burken). Burken kostar 35 kr. Tycker det var ett ok pris.Plats: Daglivs butiken på St:eriksgatan vid Fridhemsplan, Kungsholmen, Stockholm.
10 september, 2010 at 11:10 #141734Anonym anvandareMemberjackthoren wrote:Hej!
Vet inte många redan vet om detta. Men de har börjat sälja ägg med endast vitan och ägg med gula på burk. Tror det var 1 liters burkar. 1dl ska motsvara 3 st äggvitor (läste bara på äggvite burken). Burken kostar 35 kr. Tycker det var ett ok pris.Plats: Daglivs butiken på St:eriksgatan vid Fridhemsplan, Kungsholmen, Stockholm.
Innehålls förteckning ? :up:
hur ”fräscht” är det när äggen står sådär i bunken ett par dagar ? (ingen kritik bara fråga
10 september, 2010 at 11:37 #141735Anonym anvandareMemberLång hållbarhet ska det tydligen vara. I tråden [http://forum.body.se/showthread.php?t=87186 Flytande Äggvita på daglivs! [Kungsholmen, Stockholm]] har ämnet också diskuterats
14 september, 2010 at 10:10 #141736Anonym anvandareMemberMagnus Branzén wrote:Lång hållbarhet ska det tydligen vara. I tråden [http://forum.body.se/showthread.php?t=87186 Flytande Äggvita på daglivs! [Kungsholmen, Stockholm]] har ämnet också diskuteratsTänk, aldrig får man vara först med en tråd
14 september, 2010 at 10:48 #141737Anonym anvandareMemberär det lång hållbarhet brukar det även smaka skit med alla tillsatser..
ska vara endast äggvitan inget extra då håller en kartong 2-3 dagar och smakar kanon14 september, 2010 at 11:44 #141738Anonym anvandareMemberäggvita är har inga problem med hållbarheten. GULAN är det dock värre med. det är den som härsknar först.
men då det inte är någon gula ibland denna vitan så är det ju lugnt.
14 september, 2010 at 11:53 #141739Anonym anvandareMemberPiledahlaren wrote:är det lång hållbarhet brukar det även smaka skit med alla tillsatser..
ska vara endast äggvitan inget extra då håller en kartong 2-3 dagar och smakar kanonFel. Köper rent äggvita (tysk) från Martin Olsson här i Göteborg, partihallarna, som inte innehåller något annat än just äggvita och den har en hållbarhet på ca 3 veckor. Den är visserligen lätt pastöriserad, hur de nu gör det.
Har annars testat den svenska varianten men den är fullproppad med skit och smakar skit. (egg in box + en annan som jag inte minns namnet på)
[http://www.eipro.de/index.php?page=450]14 september, 2010 at 20:14 #141740Anonym anvandareMemberpegan wrote:Fel. Köper rent äggvita (tysk) från Martin Olsson här i Göteborg, partihallarna, som inte innehåller något annat än just äggvita och den har en hållbarhet på ca 3 veckor. Den är visserligen lätt pastöriserad, hur de nu gör det.
Har annars testat den svenska varianten men den är fullproppad med skit och smakar skit. (egg in box + en annan som jag inte minns namnet på)
[http://www.eipro.de/index.php?page=450]vadå fel? jag handlar också allt mitt på Marin Olsson och deras små 1l är från tyskland, är BARA äggvita. Egg in Box från Svenska lantägg smakar skit ja.. deras 5kg men hållbarhet på 1mån.
15 september, 2010 at 10:43 #141741Anonym anvandareMemberPiledahlaren wrote:är det lång hållbarhet brukar det även smaka skit med alla tillsatser..
ska vara endast äggvitan inget extra då håller en kartong 2-3 dagar och smakar kanonDetta är fel.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.