Ägg på dunk. Stockholm, Fridhemsplan, Daglivs

Home Forums Kost och Näringslära Ägg på dunk. Stockholm, Fridhemsplan, Daglivs

  • This topic is empty.
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #55475
    #141733

    Hej!
    Vet inte många redan vet om detta. Men de har börjat sälja ägg med endast vitan och ägg med gula på burk. Tror det var 1 liters burkar. 1dl ska motsvara 3 st äggvitor (läste bara på äggvite burken). Burken kostar 35 kr. Tycker det var ett ok pris.

    Plats: Daglivs butiken på St:eriksgatan vid Fridhemsplan, Kungsholmen, Stockholm.

    #141734
    jackthoren wrote:
    Hej!
    Vet inte många redan vet om detta. Men de har börjat sälja ägg med endast vitan och ägg med gula på burk. Tror det var 1 liters burkar. 1dl ska motsvara 3 st äggvitor (läste bara på äggvite burken). Burken kostar 35 kr. Tycker det var ett ok pris.

    Plats: Daglivs butiken på St:eriksgatan vid Fridhemsplan, Kungsholmen, Stockholm.

    Innehålls förteckning ? :up:

    hur ”fräscht” är det när äggen står sådär i bunken ett par dagar ? (ingen kritik bara fråga =)

    #141735

    Lång hållbarhet ska det tydligen vara. I tråden [http://forum.body.se/showthread.php?t=87186 Flytande Äggvita på daglivs! [Kungsholmen, Stockholm]] har ämnet också diskuterats ;)

    #141736
    Magnus Branzén wrote:
    Lång hållbarhet ska det tydligen vara. I tråden [http://forum.body.se/showthread.php?t=87186 Flytande Äggvita på daglivs! [Kungsholmen, Stockholm]] har ämnet också diskuterats ;)

    Tänk, aldrig får man vara först med en tråd ;)

    #141737

    är det lång hållbarhet brukar det även smaka skit :( med alla tillsatser..
    ska vara endast äggvitan inget extra då håller en kartong 2-3 dagar och smakar kanon

    #141738

    äggvita är har inga problem med hållbarheten. GULAN är det dock värre med. det är den som härsknar först.

    men då det inte är någon gula ibland denna vitan så är det ju lugnt.

    #141739
    Piledahlaren wrote:
    är det lång hållbarhet brukar det även smaka skit :( med alla tillsatser..
    ska vara endast äggvitan inget extra då håller en kartong 2-3 dagar och smakar kanon

    Fel. Köper rent äggvita (tysk) från Martin Olsson här i Göteborg, partihallarna, som inte innehåller något annat än just äggvita och den har en hållbarhet på ca 3 veckor. Den är visserligen lätt pastöriserad, hur de nu gör det.
    Har annars testat den svenska varianten men den är fullproppad med skit och smakar skit. (egg in box + en annan som jag inte minns namnet på)
    [http://www.eipro.de/index.php?page=450]

    #141740
    pegan wrote:
    Fel. Köper rent äggvita (tysk) från Martin Olsson här i Göteborg, partihallarna, som inte innehåller något annat än just äggvita och den har en hållbarhet på ca 3 veckor. Den är visserligen lätt pastöriserad, hur de nu gör det.
    Har annars testat den svenska varianten men den är fullproppad med skit och smakar skit. (egg in box + en annan som jag inte minns namnet på)
    [http://www.eipro.de/index.php?page=450]

    vadå fel? jag handlar också allt mitt på Marin Olsson och deras små 1l är från tyskland, är BARA äggvita. Egg in Box från Svenska lantägg smakar skit ja.. deras 5kg men hållbarhet på 1mån.

    #141741
    Piledahlaren wrote:
    är det lång hållbarhet brukar det även smaka skit :( med alla tillsatser..
    ska vara endast äggvitan inget extra då håller en kartong 2-3 dagar och smakar kanon

    Detta är fel.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.