Home › Forums › Kost och Näringslära › Arlas nya Kesella med Hallonsmak
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
15 mars, 2012 at 21:40 #50399Anonym anvandareMember15 mars, 2012 at 21:40 #120993Anonym anvandareMember
Har ni testat den? Ruskigt god! Känns som man fuskar när man äter den.
Innehåller per 100 gram:
7.5 g protein
13 g kolhydrater
7.5 g fettFörpackningen innehåller 250 g.
15 mars, 2012 at 21:44 #120994Anonym anvandareMemberHar du provat att krossa frysta hallon i minimjölk och sedan veva ned det i lätt-kesella?
Om inte, gör det. Man kan göra samma sak med blåbär eller en mix av båda. Riktigt gott.15 mars, 2012 at 21:44 #120995Anonym anvandareMemberLåter gott. Köper den imorn
15 mars, 2012 at 21:50 #120996Anonym anvandareMemberGettodachoppa wrote:Har du provat att krossa frysta hallon i minimjölk och sedan veva ned det i lätt-kesella?
Om inte, gör det. Man kan göra samma sak med blåbär eller en mix av båda. Riktigt gott.I med lite vaniljprotein och den är fulländad!
15 mars, 2012 at 21:51 #120997Anonym anvandareMemberGettodachoppa wrote:Har du provat att krossa frysta hallon i minimjölk och sedan veva ned det i lätt-kesella?
Om inte, gör det. Man kan göra samma sak med blåbär eller en mix av båda. Riktigt gott.Brukar slänga ner några i blendern till morgonmixen men ska testa din variant!
15 mars, 2012 at 21:55 #120998Anonym anvandareMemberHallon i blendern har jag testat, och det var ett gravt misstag. De där kärnorna smulades
sönder till finkornig sand. Kändes inte alls behagligt att äta med kesellan. Blåbär kan
man ju dock mixa för glatta livet.Minimjölken är lite av hemligheten tycker jag. Kesellen blir lösare och behagligare att
sleva i sig (för oss som ligger på 1 kg om dagen är det en skänk från ovan).23 mars, 2012 at 14:23 #120999Anonym anvandareMemberTack Gettodachoppa! Satt precis och undrade vad jag skulle äta till mellanmål!
23 mars, 2012 at 20:58 #121000Anonym anvandareMemberVarför verkar alla äta kesella? Är det inte bättre med vanlig keso, det är ju mer protein per 100 gram?
23 mars, 2012 at 22:02 #121001Anonym anvandareMemberSandow wrote:Varför verkar alla äta kesella? Är det inte bättre med vanlig keso, det är ju mer protein per 100 gram?Nä kesella innehåller mer protein än vanlig keso
Själv käkar jag båda delarna
24 mars, 2012 at 00:26 #121002Anonym anvandareMemberKesella hallon innehåller 7,5 gr protein per 100 gram, keso 12 gram. Det var det jag tänkte på. Sedan såg jag att vanlig kesella innehåller 13 gram. Marginell skillnad, men ok då… jag hade fel! Första gången någonsin :p
24 mars, 2012 at 12:48 #121003Anonym anvandareMemberSandow wrote:Kesella hallon innehåller 7,5 gr protein per 100 gram, keso 12 gram. Det var det jag tänkte på. Sedan såg jag att vanlig kesella innehåller 13 gram. Marginell skillnad, men ok då… jag hade fel! Första gången någonsin :pHaha:p Ja jag syftade givitvis på lätt varianterna.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.