Att: Bartoll, King Grub. ABCDE- dieten.

Home Forums Kost och Näringslära Att: Bartoll, King Grub. ABCDE- dieten.

  • This topic is empty.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #94602
    #1036411

    Vad blev det av den teorin egentligen? Och framförallt: Vad är era åsikter, kunskaper och teorier om dess effektivitet?

    Vem som helst kan ju självklart svara, men det vore intressant med ett svar från er som utmärkt sig som kunniga.

    MVH Nimrod

    #1036412

    jag har testat en egen liten variant på den där jag ”överåt” i 2 veckor följt av 2 veckor , med ca 500 kcal under min dagsförbrukning det funkade mkt bra:emo-thumb
    när jag överåt så snittade jag ca 6000 kcal ( 800-1000gkolh)
    när jag åt mindre så snittade jag ca (300-400g kolh)
    proteinintaget låg ganska konstant kring 300-400 g
    när jag överåt körde jag tyngre o explosivare.
    Körde lättare men med mindre vila på den perioden som jag åt mindre samt att jag körde rejält mkt cardio samt stretchade ordentligt då

    #1036413
    Anders Carlsson wrote:
    jag har testat en egen liten variant på den där jag ”överåt” i 2 veckor följt av 2 veckor , med ca 500 kcal under min dagsförbrukning det funkade mkt bra:emo-thumb
    när jag överåt så snittade jag ca 6000 kcal ( 800-1000gkolh)
    när jag åt mindre så snittade jag ca (300-400g kolh)
    proteinintaget låg ganska konstant kring 300-400 g
    när jag överåt körde jag tyngre o explosivare.
    Körde lättare men med mindre vila på den perioden som jag åt mindre samt att jag körde rejält mkt cardio samt stretchade ordentligt då

    med resultat?

    #1036414

    ökade ngt kg varje ”ät-period” ganska logiskt iofs då kolhydraterna binder vätska men hade märkbara resultat efter varje 4 veckorsperioder utan att öka i kroppsfett (iaf enligt mina ögonmått) man borde vl egentligen göra mätningar för att kunna få en mer exakt uppfattning hur mkt man ökat men upplevde iaf bra resultat:emo-thumb

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.