Home › Forums › Kost och Näringslära › Fördelar med ”kokt” havregryn?
kan inte hitta nå svar på blötlagda gryns GI-förändring?! bara kokta.
Det trodde jag sa sig självt. Blötläggningen sänker också GI.
Jag gillar inte gröt heller men äter de enbart för jag blir mätt längre.Och under Deff så vill jag känna mig mätt så länge som möjligt till de lilla mat man får äta om dagen!
Så det är ända anledningen till varför jag orkar göra gröt iallafall
Var det inte du som blev hungrig redan efter fyra timmar efter en grötfrukost?
Läste en amerikansk blogg, struntsamma vilken det var och så men, ”dom” verkar ju kalla 3-4min havregrynsgröt för ”instant oatmeal” vilken ska vara sämre än gröt som kokar 15-20min?
För mig är detta 100% obekant, vad pratar dom om? Jag hittar inte ens havregrynsgröt som ska koka så länge(?)
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY