- This topic is empty.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Kost och Näringslära › Frågor om bla pyttipanna
Hej alla glada!
Vore hyggligt om någon kunde svara mig på följande frågor.
Tänkte göra pyttipanna av kall förkoktpotatis som jag tärnar eller skivar i
och steker ihop med lök, kassler + lite övrigt gott. Blir det glykemiskta indexet lågt, vilket jag är mån om?
Har funderat på att köpa green curry paste eller samba oleak men kan inte hitta några näringsvärden. Är de nyttiga och vad är näringsvärdet?
Ha det superbra….:up:
Ingen som kan tänka sig att svara?
Nog ingen fara att det skulle va för snabbt, så det ä nog bara att mumsa på. Det lilla av det andra spelar väl ingen roll, herregud, lev människa! :emo-thumb
Vill inte tjata men jag vore glad för lite mer feedback…
Är maträtten okej ur gl synpunkt.
Potatisen blir ju lite porös när man eftersteker dem fast stärkelsens struktur lär ju vara förändrad till det bättre efter nerkylningen.
Sedan var det ju näringsvärdet på grenncurry paste…
Kan någon mer av er kunniga svara, så jag vet vad förhålla mig efter.
Rockar potaisen eller?? :up:
Det GI som du kommer att f
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY