- This topic is empty.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Kost och Näringslära › frusen broccoli tina i kylskåp?
Ja vad menar du? Klart att det går bra.
Det kommer bli en viss urlakning av vattenlösliga vitaminer och mineraler när broccolin ligger och avger vätska sålänge. Lite förstörelse från kontakt med syre får du också räkna med.
Jag kan såklart inte ge dig siffror men det låter förhållandevis skonsamt.
Men har du inte ens möjlighet att koka? Koka upp vatten, häll fryst broccoli i ett durkslag, placera durkslaget på kastrullen ovanför det kokande vattnet och förslut med ett lock. Därefter ångkokar du tills broccolin nått önskad konsistens. Det är det bästa sättet som inte kräver någon form av specialutrustning.
Köp fryst broccoli/grönsaker som är förväld. Något dyrare men mycket smidigt att slänga ner i ”färdiga” matlådor. Tinar under natten…
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY