Home › Forums › Kost och Näringslära › Havregrynsgröt, tillagad eller ej?
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
30 januari, 2006 at 22:30 #1044526Anonym anvandareMember
Mina smaklökar har ett riktigt hatförhållande till gröt, så jag kör med havregryn som müsli till yoghurt/fil.
31 januari, 2006 at 10:46 #1044527Anonym anvandareMemberja såg på nått tvprogram där dom sa att GI värdet blir högre om man rör om i gröten när den kokar för o få den fortare klar.
31 januari, 2006 at 11:17 #1044528Anonym anvandareMemberBim wrote:ja såg på nått tvprogram där dom sa att GI värdet blir högre om man rör om i gröten när den kokar för o få den fortare klar.För att inte göra mig mer orolig än jag redan är så bekräfta gärna att du gjorde detta inlägg för att visa på hur absurt korkade vissa människor är?
31 januari, 2006 at 11:39 #1044529Anonym anvandareMemberIATOAON wrote:För att inte göra mig mer orolig än jag redan är så bekräfta gärna att du gjorde detta inlägg för att visa på hur absurt korkade vissa människor är?31 januari, 2006 at 15:37 #1044530Anonym anvandareMemberIna wrote:Funderade i morse på vad skillnaden är om man ”kokar” havregrynsgröten eller äter den som typ musli? Om det är ngn skillnad!?!
Har fått lite svårt att få i mig gröten, blir lite kväljningar på de sista tuggorna….
Spelar det någon större roll rent näringsmässigt?Tacksam för svar!
// Ina
Går du på diet? Vet ju itne om detta passar dig..men det är gott!
ca 40-50 gr fiberhavregryn, 4äggvitor, 50gr mosad banan, kanel efter tycke , Ev 1 skopa vassle. rör ihop allt dettai kastrull innan du sätter den på plattan. rör om hela tiden då äggvitan annars lätt bränner fast. Behövs ingen mjölk till då det blir en go äggviteröra.. Jag gillar det=O)MUMS31 januari, 2006 at 16:28 #1044531Anonym anvandareMemberBim wrote:ja såg på nått tvprogram där dom sa att GI värdet blir högre om man rör om i gröten när den kokar för o få den fortare klar.Man tar sig för pannan.
31 januari, 2006 at 16:35 #1044532Anonym anvandareMemberFrida G wrote:Går du på diet? Vet ju itne om detta passar dig..men det är gott!
ca 40-50 gr fiberhavregryn, 4äggvitor, 50gr mosad banan, kanel efter tycke , Ev 1 skopa vassle. rör ihop allt dettai kastrull innan du sätter den på plattan. rör om hela tiden då äggvitan annars lätt bränner fast. Behövs ingen mjölk till då det blir en go äggviteröra.. Jag gillar det=O)MUMSSka jag lätt testa till helgen då jag har mer tid, mitt i veckan har jag alltid bråttom på morgonen :p
Tack för tipset!!31 januari, 2006 at 16:36 #1044533Anonym anvandareMemberJackRonnovius wrote:Tjabba,,Jag vill bara tillägga att enda kolhydratkällan som jag hade utöver grönsaker under min diet inför de tävlingar jag körde i vintras, Athletic Fitness +180 cm (Decembercupen), Bodybuilding -87,5 kg Luciapokalen och Bodyfitness +178 cm Luciapokalen var OKOKTA havregryn.
Vill lova att jag inte hade något problem med formen ,, finns bildbevis i februarinummret av BODY.
:emo-thumb :worship:
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.