Home › Forums › Kost och Näringslära › Hur räknar man?
Hehe…faktiskt inte…känns lite som min mage inte har nån botten…kan äta grymt mycket innan ja blir mätt….så buffér är farligt
Enklast är att ta nettovikten (350g)/antal 100g(5) så får du fram vad 100g motsvarar. Alltså 100g rå lövbiff blir i exemplet 70g färdig. :emo-thumb
är det här 100% nu då?
har ja 400g torsk och kokar den pch får 200g kvar….så kan ja lassa på 100g och få 17g protein x 2 alltså
men det ser ju så lite ut ju;)
har ja 400g torsk och kokar den pch får 200g kvar….så kan ja lassa på 100g och få 17g protein x 2 alltså
men det ser ju så lite ut ju;)
Men så är det – helt riktigt! :emo-thumb
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY