- This topic is empty.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Kost och Näringslära › kebabkött
Ringde pizzerian precis. Han sa att de kött sorterna de har är Kyckling och nöttkött d.v.s kycklingkebab som det kallas.
Han sa att nöttköttet var vanligt nöttkött .
Och att kycklingkebaben var typ kycklingdelar.
Antar att du sett sådant på pizzerior. De har de på sådana grillar som rullar som står upp. Vanlig kebab grill så att säga.
Vilket kött är då fetast tror du? Kollade nämligen i morse när de drog igång rullgrillarna och en utav grillarna hade ett kött som såg fint ut och den andra såg man typ fett ränder på. Vet inte vilken som är vilken iofs.
Men hade tänkt att beställa en margarita utan ost och sedan med kött på.
svara gärna på alla frågor du ser
TACK
Det beror ju helt på vilken bit av djuret du använder…
Ska man gissa så tror jag generellt att kebabkött av nöt innehåller lika mycket fett som fet köttfärs, d.v.s. ~20%.
Vill du ha magert kött på pizzan är räkor eller musslor perfekt.
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY