- This topic is empty.
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Kost och Näringslära › Kvarg 10% respk. 1%
Tjena, jag var inne i affären och skulle införskaffa kvarg. La dock märke till att den lite fetare varianten dvs 10% innehöll mindre protein, tror det var 8 g respektive 13 i den lättare. Sedan går jag in på slv. Där står det att det inte är så, så har jag sett fel eller har slv fel?
Anledningen till att jag undrar är att jag kan ha kollat på kessela vanilj
Smaksatt kvarg har inte samma innehåll som ren kvarg så näringsvärdet skiljer en del.
Men i övrigt så gå på det som står på förpackningen, då det skiljer per märke, SLV kanske har siffror från någon annan sort.
Lidls 0.3% innehåller 12.2g protein..
Där får man 500ml för ungefär samma pris som Arlas 250ml :up:
Bor i norge så köper den norska versionen Kesam.
lättvarianten där innehåller 12 gram och orginal varianten bara 7 gram.
Har kollat kesella 10% ->10g protein / 100 gram
0,1 menar du arlas 1%. annars +1
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY