Kvarg 10% respk. 1%

Home Forums Kost och Näringslära Kvarg 10% respk. 1%

  • This topic is empty.
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #53030
    #131244

    Tjena, jag var inne i affären och skulle införskaffa kvarg. La dock märke till att den lite fetare varianten dvs 10% innehöll mindre protein, tror det var 8 g respektive 13 i den lättare. Sedan går jag in på slv. Där står det att det inte är så, så har jag sett fel eller har slv fel?

    :)

    Anledningen till att jag undrar är att jag kan ha kollat på kessela vanilj :D

    #131245

    Smaksatt kvarg har inte samma innehåll som ren kvarg så näringsvärdet skiljer en del.

    Men i övrigt så gå på det som står på förpackningen, då det skiljer per märke, SLV kanske har siffror från någon annan sort.

    #131246

    Lidls 0.3% innehåller 12.2g protein..
    Där får man 500ml för ungefär samma pris som Arlas 250ml :up:

    #131247

    Bor i norge så köper den norska versionen Kesam.
    lättvarianten där innehåller 12 gram och orginal varianten bara 7 gram.

    #131248

    Har kollat kesella 10% ->10g protein / 100 gram

    #131249
    J.v.K wrote:
    ica’s 1% innehåller typ 1-2g protein mindre än lättkesella, men WOW! så mycket lättare att äta, mycket rinnigare. fettet är ersatt med socker :emo-thumb

    0,1 menar du ;) arlas 1%. annars +1

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.