- This topic is empty.
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Kost och Näringslära › Kvarg i mat och till dip?
Hade ingen turkisk yoghurt lr creme fresche hemma idag,
så testade kvarg utblandat med vatten och kryddat med en vitlöks-
krydda från alpnaering jag hade hemma. Smakade ju riktigt bra :emo-thumb
Hade den i taco-bröd med kebab o grönsaker.
Undrar om ni brukar göra något liknande? Blir ju bra mkt nyttigare än fettig
yoghurt. Tänkte också att man kan blanda såhär och dippa med gurka eller morot,
blir ju gott och hyffsat nyttigt snack
har just ätit dippa blandat på kesella, avokado, vitlökspulver och pressad lime. dippade morötter o selleri i det! mums!
Låter gott! Kom på tanken med att kvarg ser ju precis ut som creme fresche osv,
plus att jag känner mig så jävla äcklig när jag proppar i mig chips och vanlig onyttig dip.
Får bli till att exprementera lite med kvarg nu framöver Några tips?
önskar att jag också kunde äta kesella. skit jobbigt att vara laktosintolerant. speciellt då alla mejeriprodukter som är laktos fria är fetare. . nån som vet var gränsen för går för nyttig mejeriprodukt? Valios laktosfria cottage cheese innehåller 2 g fett per 100 gram. Är det för mkt under deff?
Brukar göra dip på a-fil.. låt det stå i kylen en timme så det suger åt sig så blir det skitbra!
Men kvarg är väl ändå nyttigare än a-fil? Eller?
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY