Kycklingfärs? Home › Forums › Kost och Näringslära › Kycklingfärs? This topic is empty. Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total) Author Posts 18 mars, 2006 at 17:43 #94117 Anonym anvandareMember 18 mars, 2006 at 17:43 #1031233 Anonym anvandareMember Hur är det med kycklingfärs? tittade både på slv och kronfågelshemsida och sökt i forumet men hittade inget näringsvärde på det. Så om nån sitter inne med det skulle jag va tacksam för svar 18 mars, 2006 at 17:58 #1031234 Anonym anvandareMember Köttfärs av kyckling, fett 6-8 g: [http://www.fineli.fi/food.php?foodid=28930&lang=sv] Vassego. (Kanske finns på mindre fett kött också?) 18 mars, 2006 at 18:23 #1031235 Anonym anvandareMember Kör kycklingfileen i mixern och blanda med ägg och lite ströbröd och stek så har du ”kycklingbiff”. Kanske inte riktigt blir färs men gott blir det. Author Posts Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total) You must be logged in to reply to this topic. Log In Username: Password: Keep me signed in Log In