Näringsförlust av att låta en smoothie stå 8-12 timmar

Home Forums Kost och Näringslära Näringsförlust av att låta en smoothie stå 8-12 timmar

  • This topic is empty.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #104161
    #1080028

    Hej näringskostnördar (=

    Ska börja dricka smoothies till lunch på jobbet för att bli lite mer hälsosam. Det jag undrar är om jag mixar grönsaker, frön, nötter frukt osv i vatten till en smoothie och sedan ställer den i kylen 8-12 timmar innan jag dricker den, tappar den då mycket av vitaminer eller mineralerna?

    Jag har börjat göra detta eftersom jag haft mycket problem med inflammationer/infektioner i axlar, rygg och ljumske. Idén är att få i sig antiinflammatorisk mat via smoothien.
    Receptet just nu är hampafrön, kokosfett, grönkål, ingefära, basilika, morötter och gurka. Hade ni lagt till eller tagit bort något?

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.