Home › Forums › Kost och Näringslära › Nötfärs + diet?
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
18 december, 2005 at 14:46 #1053695Anonym anvandareMember
Hej..
Funkar det o käka nötfärs under diet?
Isåfall vad kan man göra med den? Bara steka med kryddor o äta?18 december, 2005 at 14:46 #95934Anonym anvandareMember18 december, 2005 at 16:27 #1053696Anonym anvandareMemberJa, det finns ju 10 %-ig nötfärs. Stek upp i teflonpannan. Sila i durkslag en stund. Torka ur teflonpannan med hushållspapper. Fortsätt.
18 december, 2005 at 16:36 #1053697Anonym anvandareMembereller mal sj
18 december, 2005 at 17:25 #1053698Anonym anvandareMemberJay wrote:Ja, det finns ju 10 %-ig nötfärs. Stek upp i teflonpannan. Sila i durkslag en stund. Torka ur teflonpannan med hushållspapper. Fortsätt.de ska jag testa…
18 december, 2005 at 18:52 #1053699Anonym anvandareMemberJay wrote:Ja, det finns ju 10 %-ig nötfärs. Stek upp i teflonpannan. Sila i durkslag en stund. Torka ur teflonpannan med hushållspapper. Fortsätt.Kan ha fel men tror att ICA även har 5 % Nötfärs…
Mvh Micke
18 december, 2005 at 18:58 #1053700Anonym anvandareMemberMicke. R wrote:Kan ha fel men tror att ICA även har 5 % Nötfärs…Mvh Micke
börja med de på min ica sen jagtjata om malning vet inte om det finns på alla ica ?
18 december, 2005 at 19:14 #1053701Anonym anvandareMemberIca Maxi brukar v
18 december, 2005 at 19:19 #1053702Anonym anvandareMemberEller så gör du min berömda limpa!
Gör ett par långa limpor av nötfärsen, ganska tunna i en panna. In i ugnen, typ 175 grader cirka 20 min. När du tar ut det så ligger köttet för sig å fettet åker rundor på plåten. Torrt visserligen men vem prioriterar smaken?!19 december, 2005 at 12:28 #1053703Anonym anvandareMemberBlev o steka ut den som jay sa sedan vara bara lite tomatsås o lite fullkorns passta till.. :emo-thumb
19 december, 2005 at 17:40 #1053704Anonym anvandareMemberEller s
19 december, 2005 at 18:02 #1053705Anonym anvandareMembermm får bli typ sjömannsbiff i fortsättningen hade massa 10% nötfärs i frysen bara.. så ville göra slut på den..
20 december, 2005 at 11:52 #1053706Anonym anvandareMemberJag k
20 december, 2005 at 12:47 #1053707Anonym anvandareMemberMattias Åkerlind wrote:Jag käkade köttfärs 10% då och då under hela deffen. Stekte den som vanilgt med lök, kryddor och en skvätt soja. På med det på talriken och rör i kesella. Stekta äggvitor är oxå bra till. Jag tog inte skada av fettet, var i toppform. Käka på du bara.precis, bara räkna in det i det dagliga fettintaget.
20 december, 2005 at 12:57 #1053708Anonym anvandareMemberEtt annat alternativ är Quorn färs stek i pannan + lök, blanda i tacokrydda och en kesella.. serevera med fullkorns spagetti!!
Per 100 g /
90 kcal
14g protein
4,5g kolhydrater
2g fettDetta är bara baserat på Quorn färsen!! Smaklig måltid!! :p
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.