- This topic is empty.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Kost och Näringslära › Proteinfluff?
Hur gör man Andreas Engströms Protein fluff [http://www.andreazengstrom.se/]
Testat 20 ggr men de blir fan inte fluffigt utan en jävla sås bara.
Nån som vet?
Testat 20 ggr men de blir fan inte fluffigt utan en jävla sås bara.
Nån som vet?
Det finns minst en tråd som verkligen nöter proteinfluffet…kolla några forum ner.
Annars la jag upp ett recept på bloggen häromdagen…
200 gram frusna jordgubbar
30-40 gram vassleprotein (jag använder BS Whey 100 Jordgubb)
20-40 gram mjölk
Blanda allt
Använd en stavmixer/mixer för att krossa bären och få det hela till något sorbetliknande grejs.
Fluffa med borrmaskin med balongvisp.
Klart. Inte alls så svårt.
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY