Sänks gl index på brödet mm

Home Forums Kost och Näringslära Sänks gl index på brödet mm

  • This topic is empty.
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #96161
    #1056946

    Brukar breda på mjukost på mitt knäckebröd för att sedan hälla
    på psylliumfrön som breds ut över brödet, sänks gl effektivt?

    Vilket val anser ni vara bäst av Nr 1 eller 2 före läggdags

    Nr 1

    3 dl naturellyoghurt 0.1 % fett, 2 teskedar kesella+ 2 teskedar miniost
    1-2 skinkskivor

    Nr 2

    2 TESKEDAR KESELLA, 3-4 TESKEDAR MINIOST+ LITE EXTRA SKINKA ELLER KALKON JÄMFÖRT MED VAL 1 + 2 FINNCRISP= HÅRTBRÖD GER 8 kolhydrater 40 kcal.

    #1056947
    houston1 wrote:
    Brukar breda på mjukost på mitt knäckebröd för att sedan hälla
    på psylliumfrön som breds ut över brödet, sänks gl effektivt?

    Vilket val anser ni vara bäst av Nr 1 eller 2 före läggdags

    Nr 1

    3 dl naturellyoghurt 0.1 % fett, 2 teskedar kesella+ 2 teskedar miniost
    1-2 skinkskivor

    Nr 2

    2 TESKEDAR KESELLA, 3-4 TESKEDAR MINIOST+ LITE EXTRA SKINKA ELLER KALKON JÄMFÖRT MED VAL 1 + 2 FINNCRISP= HÅRTBRÖD GER 8 kolhydrater 40 kcal.

    Beror på – vad är syftet?
    Jag skippar alla kolisar så sent på kvällen.Tar bara progen och Omega.

    #1056948

    Mitt mål är att bygga muskler utan att lägga på mig onödigt fett
    men undrar om de få kolhydraterna funkar bra ändå.

    Det viktigaste är att någon svara på om det glykemiska indexet sänks
    på knäckebrödet.

    Kan inte någon vara hygglig att svara:up:

    #1056949

    det b

    #1056950

    [http://forum.body.se/showthread.php?t=1246]

    [http://forum.body.se/showthread.php?t=897]

    [http://forum.body.se/showthread.php?t=893]

    vem som helst kan ju se att det inte st

    #1056951

    Sam har nog r

    #1056952
    Sam jr wrote:
    det bästa vore nog om du tog tag i dina ätstörningarn

    kan bara hålla med:nerd-tb:

    #1056953

    håller med!

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.