- This topic is empty.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Kost och Näringslära › Vad för typ av socker i livsmedel?
Hur ska man komma fram till vad det är för socker i olika livsmedel, då det oftast står endast just socker i innehållsförteckningen?
Samt att det står att X gram av kolhydraterna kommer från sockerarter, men det kan väl vara vilken sockerart som helst?
Vill gärna veta ifall det är, glukos, sucros eller fruktos?
(För dextros brukar väl inte användas till vanliga livsmedel?)
Tanken med kollen är väl att jag ska bli mer medveten om vad det är för socker man får i sig, och välja produkter med mindre sockerinnehåll, samt att isåfall inrikta sig på glukos och dra ner på sucros och fruktos så gott det går.
[http://www.fineli.fi/index.php?lang=sv]
Jepp antar att man får gå in där och kolla.
Tack för länken de får bli en favorit på den!
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY