Vad räknas som ”lågt sockerinnehåll” i bröd?

Home Forums Kost och Näringslära Vad räknas som ”lågt sockerinnehåll” i bröd?

  • This topic is empty.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #93228
    #1020947

    Just nu äter jag några Osötade Kornelia med rostbiff och gurka på. Det är 3,5% socker/sockerarter? i brödet.
    Har ätit något bröd från Fazer med 3%.

    Vad räknas som lågt sockerinnehåll?
    Vad brukar ni äta för bröd?
    Och tänker ni på att inte äta för mycket av det eller kör ni på med bröd flera tillfällen om dagen?

    #1020948

    3.5% verkar okej. för totala dagintaget är det bäst att hålla sig under 10% socker har jag hört.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.