Home › Forums › Kost och Näringslära › värmetåligt protein ??
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
21 november, 2005 at 20:36 #96452Anonym anvandareMember21 november, 2005 at 20:36 #1059117Anonym anvandareMember
Har läst att det finns värmetåligt protein och vet vart det finns att köpa …men det jag undrar är varför??
klarar inte vanligt prottepulver av värme? eller förstörs proteinet eller va e det för mening med värmetåligt nån som kan förklara för mig
21 november, 2005 at 21:37 #1059118Anonym anvandareMemberSam jr wrote:Har läst att det finns värmetåligt protein och vet vart det finns att köpa …men det jag undrar är varför??klarar inte vanligt prottepulver av värme? eller förstörs proteinet eller va e det för mening med värmetåligt nån som kan förklara för mig
Här börjar deffen sätta sina spår… :dntknw: :frust: :what:
21 november, 2005 at 22:23 #1059119Anonym anvandareMemberAndreasP wrote:Här börjar deffen sätta sina spår… :dntknw: :frust: :what:den har satt sina spår för länge sen …nä men seriöst jag skulle vilja ha ett svar vad värmetåligt eller bake protein är och varför man inte skulle kunna navända vanligt prottepulver
21 november, 2005 at 23:04 #1059120Anonym anvandareMemberEn kompis till mig läser natur B, han berättade att aminosyrorna är uppbyggda som spiraler och när det råkar ut för värme går de sönder och delar sig……teorin som jag förstod det var att kroppen tog lättare upp det i spiralform…..har inga bevis för om det tas upp bättre eller sämre vilken form det än är, men det är värt en tanke….
21 november, 2005 at 23:24 #1059121Anonym anvandareMemberjo absolut v
21 november, 2005 at 23:27 #1059122Anonym anvandareMemberSka kolla med han imorgon så får han fråga sin lärare…..förhoppningsvis borde hon veta något om det
21 november, 2005 at 23:29 #1059123Anonym anvandareMemberAndy_N wrote:Ska kolla med han imorgon så får han fråga sin lärare…..förhoppningsvis borde hon veta något om detfan jag som har gjort en proteinkaka : )
ehh jag får helt enkelt äta upp den och vänta med att räkna kcal i morgon : )
tack så så mycket det skulle vara tacksamt
22 november, 2005 at 17:43 #1059124Anonym anvandareMemberJag tror pesonligen att det inte spelar n
22 november, 2005 at 22:52 #1059125Anonym anvandareMemberTjena, får nog rätta mig själv lite nu…snackade med han idag och det som händer när man värmer upp aminosyran är inte att den delar sig, den ändrar bara form….men så som den är formad från början är den optimala formen för att kroppen ska ta upp den…..Min sambo gick en kom i form kurs, kostrådgivaren där rekommenderade protein muffinsar gjorda på whey-80….hon borde veta vad hon snackar om(kostrådgivaren)…..min personliga slutsats är att bara det inte står för länge, t ex en proteindrink i kylen för många timmar eller så är det nog ingen fara….kör du på dina prottekakor….vad har du för recept och är det gott?
23 november, 2005 at 00:26 #1059126Anonym anvandareMemberAllts
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.