värmetåligt protein ??

Home Forums Kost och Näringslära värmetåligt protein ??

  • This topic is empty.
Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #96452
    #1059117

    Har läst att det finns värmetåligt protein och vet vart det finns att köpa …men det jag undrar är varför??

    klarar inte vanligt prottepulver av värme? eller förstörs proteinet eller va e det för mening med värmetåligt nån som kan förklara för mig :|

    #1059118
    Sam jr wrote:
    Har läst att det finns värmetåligt protein och vet vart det finns att köpa …men det jag undrar är varför??

    klarar inte vanligt prottepulver av värme? eller förstörs proteinet eller va e det för mening med värmetåligt nån som kan förklara för mig :|

    Här börjar deffen sätta sina spår… :dntknw: :frust: :what: :|

    #1059119
    AndreasP wrote:
    Här börjar deffen sätta sina spår… :dntknw: :frust: :what: :|

    den har satt sina spår för länge sen …nä men seriöst jag skulle vilja ha ett svar vad värmetåligt eller bake protein är och varför man inte skulle kunna navända vanligt prottepulver

    #1059120

    En kompis till mig läser natur B, han berättade att aminosyrorna är uppbyggda som spiraler och när det råkar ut för värme går de sönder och delar sig……teorin som jag förstod det var att kroppen tog lättare upp det i spiralform…..har inga bevis för om det tas upp bättre eller sämre vilken form det än är, men det är värt en tanke….

    #1059121

    jo absolut v

    #1059122

    Ska kolla med han imorgon så får han fråga sin lärare…..förhoppningsvis borde hon veta något om det

    #1059123
    Andy_N wrote:
    Ska kolla med han imorgon så får han fråga sin lärare…..förhoppningsvis borde hon veta något om det

    fan jag som har gjort en proteinkaka : )

    ehh jag får helt enkelt äta upp den och vänta med att räkna kcal i morgon : )

    tack så så mycket det skulle vara tacksamt

    #1059124

    Jag tror pesonligen att det inte spelar n

    #1059125

    Tjena, får nog rätta mig själv lite nu…snackade med han idag och det som händer när man värmer upp aminosyran är inte att den delar sig, den ändrar bara form….men så som den är formad från början är den optimala formen för att kroppen ska ta upp den…..Min sambo gick en kom i form kurs, kostrådgivaren där rekommenderade protein muffinsar gjorda på whey-80….hon borde veta vad hon snackar om(kostrådgivaren)…..min personliga slutsats är att bara det inte står för länge, t ex en proteindrink i kylen för många timmar eller så är det nog ingen fara….kör du på dina prottekakor….vad har du för recept och är det gott?

    #1059126

    Allts

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.