- This topic is empty.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Matlagning och Recept › 2 marinadtips till kycklinfilé
Hej,
Jag tänkte lägga ut mina egna komponerande recept på marinader.
Kan väl börja med att jag mäter inte direkt vad jag har. Häller i lite på måfå.
Marinad 1 – Cocos – Dragon
Olja, vinäger, salt, peppar, cocos, dragon (helst färsk om man har det, mer smak på det viset).
Blanda detta i en bunke och häll sedan i lite vatten för att få en bra volym så det täcker det du ska marinera.
Marinad 2 – Vitlök – Rosmarin
Olja, vinäger, salt, peppar, vitlök, rosmarin (heslt färsk bättre smak och fint som garnering).
Blanda detta i en bunke och häll sedan i lite vatten för att få en bra volym så det täcker det du ska marinera.
Låt det ligga minst 1 timma, gärna hur länge som helst. Godare då.
Tips, häll ner allt i en plastpåse o läg in i kylen o så vänder du på den efter 30 min.
Utmärkt till kokt potatis, ris, cous-cous, sallad.
Prova gärna detta o kommentera därefter.
Mvh
Tack för tipset, ska testa det i helgen :emo-thumb
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY