2 marinadtips till kycklinfilé

Home Forums Matlagning och Recept 2 marinadtips till kycklinfilé

  • This topic is empty.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #81725
    #756871

    Hej,

    Jag tänkte lägga ut mina egna komponerande recept på marinader.
    Kan väl börja med att jag mäter inte direkt vad jag har. Häller i lite på måfå.

    Marinad 1 – Cocos – Dragon

    Olja, vinäger, salt, peppar, cocos, dragon (helst färsk om man har det, mer smak på det viset).
    Blanda detta i en bunke och häll sedan i lite vatten för att få en bra volym så det täcker det du ska marinera.

    Marinad 2 – Vitlök – Rosmarin

    Olja, vinäger, salt, peppar, vitlök, rosmarin (heslt färsk bättre smak och fint som garnering).

    Blanda detta i en bunke och häll sedan i lite vatten för att få en bra volym så det täcker det du ska marinera.

    Låt det ligga minst 1 timma, gärna hur länge som helst. Godare då.

    Tips, häll ner allt i en plastpåse o läg in i kylen o så vänder du på den efter 30 min.

    Utmärkt till kokt potatis, ris, cous-cous, sallad.

    Prova gärna detta o kommentera därefter.

    Mvh

    #756872

    Tack för tipset, ska testa det i helgen :emo-thumb

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.