Home › Forums › Matlagning och Recept › Ägg i gröt?
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
11 mars, 2007 at 20:03 #826091Anonym anvandareMemberfalloutboy wrote:ja det är säkert äggen i gröten som är hans hemlighet
Nej, det är det inte men i hans näst senaste film (Cost Of Redemtion)
så micrar han havregröt samt steker till en satans massa äggvita och
sen blandar han ihop dessa i en skål.Trådskaparen undrade hur man blandade gröt med ägg utan att det
skulle smaka snor -> Fråga Coleman11 mars, 2007 at 20:55 #826092Anonym anvandareMemberSläng i ett par redan omrörda ägg i mannagrynsgröten, lite vanilj till, svårt att få tag på i Sverige men vanillinsocker då eller vad det heter, i värsta fall. Lite för amerikanskt för svenskar kanske. Och nej, separera inte äggvita, äggula. Funkar inte för mig i alla fall, ha, ha men vaddå, ge mig ett proffskontrakt så snackar vi kanske.
11 mars, 2007 at 21:15 #826093Anonym anvandareMembernicke wrote:Nej, det är det inte men i hans näst senaste film (Cost Of Redemtion)
så micrar han havregröt samt steker till en satans massa äggvita och
sen blandar han ihop dessa i en skål.Trådskaparen undrade hur man blandade gröt med ägg utan att det
skulle smaka snor -> Fråga Colemandu tänkte så ja….
12 mars, 2007 at 01:22 #826094Anonym anvandareMemberföreslår att du gör en omelett el äggröra och äter till gröten istället.Ägg igröt låter inget vidare.
13 mars, 2007 at 17:06 #826095Anonym anvandareMemberSå här gör jag:
gulan/gulorna låter jag koka med i grötkastrullen hela tiden. Vitorna vispar jag till hårt skum vid sidan av, och vänder ner dem när gröten nästan är färdigkokt. Sen låter jag det hela stå kvar på spisen en stund så det fluffar upp sej till ett jättelass. Supergott!!! Allra helst med lite sylt och sojadryck på.14 mars, 2007 at 08:16 #826096Anonym anvandareMemberTa grynen i en skål/byta slå i äggen,,häll över vatten så det knappt täcker grynen,, in i micron 3-4 min,, så funkar det..
Har alltid kokat min gröt, men märker attt micron blir minst lika bra..21 mars, 2007 at 08:15 #826097Anonym anvandareMemberBeyond Strength wrote:Jag kör Coleman-style;4. En ostskiva på
nu börjar det bli riktigt nasty här….
21 mars, 2007 at 10:56 #826098Anonym anvandareMemberMicra gröten som vanligt.
Ta ur äggvitan ur äggen och vispa till en fluffigt skum, och blanda sen ner detta i gröten när du har micrat färdigt.Alla verkar göra det så avancerat!
21 mars, 2007 at 17:41 #826099Anonym anvandareMemberBeyond Strength wrote:Jag kör Coleman-style;1. Steker äggen
2. Micrar gröten
3. Blandar det hela i en stor skål
4. En ostskiva påVad kör du för gröt då? Majsgröt som Coleman?
7 april, 2007 at 21:34 #826100Anonym anvandareMemberBeyond Strength wrote:Självklart kör jag samma märke och gröt som Mr. Coleman. 😮 :nodKollade faktiskt efter majsgröt på ICA Maxi för ett par veckor sen, antingen var jag blind eller så fanns det inte. Vart kan man hitta det och vad står det att det heter här i Sverige och tillverkare? Gritz vet man ju från Coleman videos. Majsgröt borde vara ett bättre alternativ än risgrynsgröt då jag är glutenallergiker och inte får äta Havregrynsgröt
9 april, 2007 at 20:48 #826101Anonym anvandareMemberTacksamt om någon vill vara snäll och svara på min fråga också.
9 april, 2007 at 21:04 #826102Anonym anvandareMemberPolenta framställs av majs och det kan du koka gröt på. Finns på Ica.
16 april, 2007 at 21:12 #826103Anonym anvandareMember1 dl gröt , 2dl vatten knäcker i 2 ägg pajjar gulan , in i micron . Sen på med allaround krydda
17 april, 2007 at 19:45 #826104Anonym anvandareMemberMajsgröt= mkt äckligt
17 april, 2007 at 20:14 #826105Anonym anvandareMemberVarför blanda det? liksom. okej att ”Det blandas ändå i magen” men då ser man inte hur det ser ut.
Stek äggen och släng på en macka eller gör en schysst äggröra eller en omelett med kassler och svamp? -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.