- This topic is empty.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Matlagning och Recept › Äggula
Finns det några bra/nyttiga ämnen i äggula eller går det bra att strunta i att äta det. Brukar tex alltid peta bort det när jag äter såväl stekt som kokt ägg.
Nära nog alla av äggets näringsämnen finns i gulan. Vitan är bara vatten, protein och lite mineraler.
Du hittar värdena i vilken livsmedelstabell som helst.
Ok, kanske dags att man försöker lära sig att äta det fast det smakar apa.
Vad du än gör så släng inte gulan! Här kan du läsa lite matnyttigt om ägg.
[http://forum.body.se/showthread.php?t=6433 http://forum.body.se/showthread.php?t=6433%5D
Du behöver inte tvinga i dig den, om du tycker den smakar illa. Du kan täcka alla näringsbehov helt utan ägg.
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY