Home › Forums › Matlagning och Recept › Bordsgrill
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
10 oktober, 2007 at 21:53 #79486Anonym anvandareMember10 oktober, 2007 at 21:53 #709914Anonym anvandareMember
Hej! Funderar på att köpa en bordsgrill, går det snabbare att tillaga kycklingfileer i en sån eller är de till o fortsätta steka kyckligen som gäller?
Blir det mycket disk av en sån? Blir det som om man hade grillat ute?11 oktober, 2007 at 08:25 #709915Anonym anvandareMemberJag har en OBH Nordica 7102 Quickgrill Easy Clean. Fullt nöjd.
[http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=98878]Lars_Midgard wrote:Hej! Funderar på att köpa en bordsgrill, går det snabbare att tillaga kycklingfileer i en sån […]10min.
Lars_Midgard wrote:Blir det mycket disk av en sån?Det kan bli drygt beroende på vilken grill du köper. Det finns en billigare variant av min som du ej kan ta av grilljärnen på, då blir det rätt drygt att diska den.
Lars_Midgard wrote:Blir det som om man hade grillat ute?Långt ifrån.
11 oktober, 2007 at 14:06 #709916Anonym anvandareMemberJag har en sådan som man inte kan ta av grilljärnen på och det var verkligen ingen hit, köpte den innan den med avtagbar kom ut eller om det var att den fanns och jag hade missat det totalt.. I vilket fall, avger din mycket rök überbiffen? För min har satt igång brandlarmet en hel del gånger hemma! Är det normalt att de ska avge så mycket?
11 oktober, 2007 at 14:52 #709917Anonym anvandareMemberüberbiffen wrote:Jag har en OBH Nordica 7102 Quickgrill Easy Clean. Fullt nöjd.
[http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=98878]jag har också en sån, funkar utmärkt!
11 oktober, 2007 at 15:13 #709918Anonym anvandareMemberSamma här…kan starkt rekommendera ovannämnda grill (med avtagbara plattor)
O har du fryst laxfile hemma så behöver du inte tina den innan… ev skruva ner värmen lite.Är nu inne på grill nr 2 då den förra slet vi ut på ca: 2 år:) Fast då hade vi också använt den mellan 3-5 ggr/veckan. + att det nog inte va så smart att lägga grillplattorna i diskmaskinen:o Lägg bara plattorna i blöt när du ska rengöra dom, en liten stund så lossnar det lättare sen.
Sen så sätter jag grillen under spisfläkten när jag grillar…..speciellt när jag grillar fisk Men det blir som sagt aldrig som att grilla med kol på en utegrill….
11 oktober, 2007 at 16:50 #709919Anonym anvandareMemberKöp en med löstagbara Plattor och som det går att ställa värmen på!
Kyckling filé snittar du upp i mitten och fäller isär den, så slipper man ha en 4cm tjock klump i grillen som blir ojämnt stekt.
11 oktober, 2007 at 17:24 #709920Anonym anvandareMemberMattias Askbom wrote:Jag har en sådan som man inte kan ta av grilljärnen på och det var verkligen ingen hit, köpte den innan den med avtagbar kom ut eller om det var att den fanns och jag hade missat det totalt.. I vilket fall, avger din mycket rök überbiffen? För min har satt igång brandlarmet en hel del gånger hemma! Är det normalt att de ska avge så mycket?Samma här.
Jag köpte min innan de lanserade den uppdaterade varianten med löstagbara grilljärn och möjlighet att ställa temperaturen och jag har svurit många gånger när jag ska diska fanskapet.
Vad gäller rök så verkar det som att det är något man får tugga i sig – jag brukar ofta bli tvungen att stänga dörren till köket och öppna köksfönstret på vid gavel, både under själva grillandet och någon timme efteråt.
Ge mig den nya varianten, snälla gud.
11 oktober, 2007 at 23:00 #709921Anonym anvandareMemberHmm.. tycker inte det kommer märkbart mycket rök när jag grillar.
12 oktober, 2007 at 11:17 #709922Anonym anvandareMemberJon Larsson wrote:Samma här.Jag köpte min innan de lanserade den uppdaterade varianten med löstagbara grilljärn och möjlighet att ställa temperaturen och jag har svurit många gånger när jag ska diska fanskapet.
Vad gäller rök så verkar det som att det är något man får tugga i sig – jag brukar ofta bli tvungen att stänga dörren till köket och öppna köksfönstret på vid gavel, både under själva grillandet och någon timme efteråt.
Ge mig den nya varianten, snälla gud.
Kanske dags att börja grilla under köksfläkten?
Jag upplever inga som helst problem med ovan nämnda grill, works lika charm.
12 oktober, 2007 at 11:33 #709923Anonym anvandareMemberüberbiffen wrote:Hmm.. tycker inte det kommer märkbart mycket rök när jag grillar.Det är väl bara om man t.ex Grillolja/olja mm på köttet som rök uppstår…
12 oktober, 2007 at 18:35 #709924Anonym anvandareMemberüberbiffen wrote:Jag har en OBH Nordica 7102 Quickgrill Easy CleanEn sån har jag med. Dessvärre är det ytterst sällan jag använder den, får bli duktigare på det.
15 oktober, 2007 at 23:27 #709925Anonym anvandareMemberBör man undvika att ha fett eller grillolja/marinad när man använder quickgrillen? Bara krydda köttet? Hur brukar ni göra?
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.